Çözüldü✓ Airpods Pro 2.Nesil Fiyatlandırması Hakkında

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
73
Valla hocam iphone 15 kullanıyorum ben de airpods pro 2. nesil almayı düşünüyordum ama fiyatı fazla geldi ve hak etmediğini düşünüyorum. Onun yerine anker soundcore liberty 4 NC aldım eğer çok fazla para vermek istemiyorsanız 2800 TL gibi bir fiyatı var düşünebilirsiniz. Sorunuza gelirsek de ucuzlayacağını düşünmüyorum.

Bence hemen almalısın ben geçen eylül ayında 6.500 tl ye aldım ve kalite performans hakkında konusmak bile istemiyorum herşeyi ortada mükemmel bir kulaklık bana kalırsa hemen almalısın apple ürünlerinden hiçbir zaman zarar eden birisi görmedim

Valla hocam iphone 15 kullanıyorum ben de airpods pro 2. nesil almayı düşünüyordum ama fiyatı fazla geldi ve hak etmediğini düşünüyorum. Onun yerine anker soundcore liberty 4 NC aldım eğer çok fazla para vermek istemiyorsanız 2800 TL gibi bir fiyatı var düşünebilirsiniz. Sorunuza gelirsek de ucuzlayacağını düşünmüyorum.
Hocam ekosistemi bozmak istemiyorum çok uyumlu çalışıyorlar. Birde cidden uzun ömürlü görüyorum cihazları o yüzden tercih ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence hemen almalısın ben geçen eylül ayında 6.500 TL ye aldım ve kalite performans hakkında konusmak bile istemiyorum herşeyi ortada mükemmel bir kulaklık bana kalırsa hemen almalısın apple ürünlerinden hiçbir zaman zarar eden birisi görmedim
Çok indirime müsait durumda gibi ama kararsız kaldım açıkçası biraz 😅

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar iş çıkışı avm'ye uğramak farz oldu gidip bakacağım tekrardan.

Ekosistemi bozma hocam çok mantıklı, ilk 3. nesil çıktığında aldım hala kullanıyorum hani çok çok ufak bir sorun bile yaşamadım. Salise farkı olmadan bağlanıyor ve kulaktan çıkınca bağlantı kopuyor, 5dk da %30 şarj oluyor kutuya koyunca bence parasını hak ediyor, lakin fiyatlar çok uçmuş. Pro 1. nesil fiyatı nasıl bilmiyorum ama ona da bakabilirsiniz hala 3 yıl gidecek bir cihaz.

Geri