AİRPORDS KULAKLIK

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 ay önce 2. nesil airpords aldım.

Şuan güzelce kullanıyorum fakat sol kulaklıktan gelen ses sanki kulaklığın içinden geliyor. Yani atıyorum bir müzik açtınız. Sesi fullediniz şarkı çalıyor fakat kulaklığın içinde çalıyor gibi..
pek açıklayıcı olamadım ama şunu sormak istiyorum. Bu sizce yyazılımsal mı yoksa temizlemem filan mı gerekiyor. (normalde ıslak mendille siliyorum)

Şuan güzelce kullanıyorum fakat sol kulaklıktan gelen ses sanki kulaklığın içinden geliyor. Yani atıyorum bir müzik açtınız. Sesi fullediniz şarkı çalıyor fakat kulaklığın içinde çalıyor gibi..
pek açıklayıcı olamadım ama şunu sormak istiyorum. Bu sizce yyazılımsal mı yoksa temizlemem filan mı gerekiyor. (normalde ıslak mendille siliyorum)
en kötü ihtimal resmi apple garantisine götürebilirsin
en iyi garantilerden diyebilrim

Daha uzun süredir kullanıyorum hiç öyle sorunum olmadı. Servise verin.

Service ver reis.
hata apple store türkiye sana direkt yeni üründe verir. Stock varsa tabi.
online termin yap veya ara

Apple garantiye götür eğer sorun sizden kaynaklı değilse yeni bir tek kulaklık verirler (tamamen değiştirmezler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,646
Üyeler
188,459
Son üye
El-Mukthalif
Geri