Neler Yeni

Aj159 Apex skatez önerisi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Ali Mert Okuducu
Yedek kendi üstünde ki skatez’den var sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecbur takmalısın hocam sadece 1 adet fazla diğerleri deliklere denk gelecek şekilde taktım söktüğünüz zaman anlarsınız 😂
Hangi skatez hocam bu. Link var mı

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
Yedek kendi üstünde ki skatez’den var sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecbur takmalısın hocam sadece 1 adet fazla diğerleri deliklere denk gelecek şekilde taktım söktüğünüz zaman anlarsınız 😂
ben de aynı dotları taktım sağ alta 2 tane sol alta 2 tane delikleri kapatacak şekilde üste de delikleri kapayıp saldım 2 tane koydum ıpajosdnjmjodsa

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ben de aynı dotları taktım sağ alta 2 tane sol alta 2 tane delikleri kapatacak şekilde üste de delikleri kapayıp saldım 2 tane koydum ıpajosdnjmjodsa
Hocam valla ben osu oynuyorum fps dende fazla mouse çeviriyoruz artık kolum kopacak gibi hissediyorum bu mapleri oynarken bu skatezleri alsam rahatlar mı kolum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe arat
Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama tüm skatezler tüm mouselere oluyormu ? xray obsidian olandan alıcam galibada aj159 apex için hangisini almalıyım

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama tüm skatezler tüm mouselere oluyormu ? xray obsidian olandan alıcam galibada aj159 apex için hangisini almalıyım
yok ki stokta. var mı bildiğin bi site? universal olanı takip ediyorum ben de stok gelirse

hamburkus

80+
Dot skatez en iyisi zamanında temudan adetli almıştım oldukça güzel :D

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
beyler scyrox V6 alacağım. Obsidian dot skatez almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum link var mı?

Top Bottom