Aj159 Apex skatez önerisi

Yedek kendi üstünde ki skatez’den var sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mecbur takmalısın hocam sadece 1 adet fazla diğerleri deliklere denk gelecek şekilde taktım söktüğünüz zaman anlarsınız 😂
Hangi skatez hocam bu. Link var mı

Yedek kendi üstünde ki skatez’den var sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mecbur takmalısın hocam sadece 1 adet fazla diğerleri deliklere denk gelecek şekilde taktım söktüğünüz zaman anlarsınız 😂
ben de aynı dotları taktım sağ alta 2 tane sol alta 2 tane delikleri kapatacak şekilde üste de delikleri kapayıp saldım 2 tane koydum ıpajosdnjmjodsa

ben de aynı dotları taktım sağ alta 2 tane sol alta 2 tane delikleri kapatacak şekilde üste de delikleri kapayıp saldım 2 tane koydum ıpajosdnjmjodsa
Hocam valla ben osu oynuyorum fps dende fazla mouse çeviriyoruz artık kolum kopacak gibi hissediyorum bu mapleri oynarken bu skatezleri alsam rahatlar mı kolum :D

Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama tüm skatezler tüm mouselere oluyormu ? xray obsidian olandan alıcam galibada aj159 apex için hangisini almalıyım

Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama tüm skatezler tüm mouselere oluyormu ? xray obsidian olandan alıcam galibada aj159 apex için hangisini almalıyım
yok ki stokta. var mı bildiğin bi site? universal olanı takip ediyorum ben de stok gelirse

Dot skatez en iyisi zamanında temudan adetli almıştım oldukça güzel :D

beyler scyrox V6 alacağım. Obsidian dot skatez almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum link var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri