Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,886 Cuma, 12:39 #1 Dostlar mouse bugun elıme gectı bunun usb sını pc yemı taksam daha ıyı olur yoksa sarj ıstasyonunamı nasıl kullanayım
Dostlar mouse bugun elıme gectı bunun usb sını pc yemı taksam daha ıyı olur yoksa sarj ıstasyonunamı nasıl kullanayım
GPiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 15,478 Cuma, 12:41 #2 Sarj istasyonu bir nevi usb uzatıcı karışmaması için iyi olur
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,886 Cuma, 12:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GPiro yazmış: Sarj istasyonu bir nevi usb uzatıcı karışmaması için iyi olur Devamı için tıklayın... herhangı bır hız dususu felan olmaz dımı onun dısında bırde drıver bır turlu acılmıyo bılgınız varmı sag alttan update yapıyorum zaten son surum dıyor Ekler Screenshot_301.png 786.3 KB · Hit: 5
GPiro yazmış: Sarj istasyonu bir nevi usb uzatıcı karışmaması için iyi olur Devamı için tıklayın... herhangı bır hız dususu felan olmaz dımı onun dısında bırde drıver bır turlu acılmıyo bılgınız varmı sag alttan update yapıyorum zaten son surum dıyor
GPiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 15,478 Cuma, 12:58 #4 Clayz yazmış: herhangı bır hız dususu felan olmaz dımı onun dısında bırde drıver bır turlu acılmıyo bılgınız varmı sag alttan update yapıyorum zaten son surum dıyor Devamı için tıklayın... Kabloyla bagla dene hız farketmez
Clayz yazmış: herhangı bır hız dususu felan olmaz dımı onun dısında bırde drıver bır turlu acılmıyo bılgınız varmı sag alttan update yapıyorum zaten son surum dıyor Devamı için tıklayın... Kabloyla bagla dene hız farketmez