Neler Yeni

Aj159pro 2.4ghz bağlanmama sorunu

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay
Başlıkta da belirttiğim gibi , 2.4ghz çalışmıyor . Normal mouse ile kabloyu bağladığımda çalışıyor ama bilgisayara dongle takıp 2.4ghz çekince çalışmıyor ve uygulamada "2.4ghz çalışmıyor hatası" veriyor . Ben mi yapamıyorum yoksa dongle mı bozuk ?
Ekran görüntüsü 2025-02-20 125043.png

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Eren Erkaşda
Mouse un alt kısmından 2.4 e çektin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
enes hünkar
Usb portu değiş, dongle kablosunu değiştir, kablo ile bağlayıp mouse u güncelle, aygıt yöneticini kontrol et gözüküyormu diye. Epomaker sitesinden değil ajazz ın resmi sitesinden driver kur.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb portu değiş, dongle kablosunu değiştir, kablo ile bağlayıp mouse u güncelle, aygıt yöneticini kontrol et gözüküyormu diye. Epomaker sitesinden değil ajazz ın resmi sitesinden driver kur.
ajazz sitesinden kurdum. şu anda 2 mouse bağlı birinin adı gözüküyor aj159 da bağlı fakat isim vs yok
sıfırdan uygulamayı kurdum sonra tekrar bağladım yaklaşık 10sn civarı çalıştı sonra tekrardan bağlantısı koptu ve mouse sensör ışığı sürekli yanıp sönüyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
enes hünkar
ajazz sitesinden kurdum. şu anda 2 mouse bağlı birinin adı gözüküyor aj159 da bağlı fakat isim vs yok
sıfırdan uygulamayı kurdum sonra tekrar bağladım yaklaşık 10sn civarı çalıştı sonra tekrardan bağlantısı koptu ve mouse sensör ışığı sürekli yanıp sönüyor
İki mouse bağlamadan dene Çakışıyordur. benim pro ile apexte arada komple gidiyor ikisini kullandığımdan. Pc yanında başka 2.4ghz dongle varsa söküp sadece mouse un dongle ı bağla veya wifi varsa kapatıp dene.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay
İki mouse bağlamadan dene Çakışıyordur. benim pro ile apexte arada komple gidiyor ikisini kullandığımdan. Pc yanında başka 2.4ghz dongle varsa söküp sadece mouse un dongle ı bağla veya wifi varsa kapatıp dene.
Herşeyi denedim hocam. Fakat bir sonuca varamadım sanırım bana gelen ürünün dongle bozuk 🤦‍♂️

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
z
sağ tık sol tık tekerlek hepsine 5 saniye basılı tut
Mesaj otomatik birleştirildi:

dongle takılıyken yap bunu

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay
sağ tık sol tık tekerlek hepsine 5 saniye basılı tut
Mesaj otomatik birleştirildi:

dongle takılıyken yap
Sensör ışıkları hızlıca yanıp söndü. Sonrasından farklı bir şey olmuyor bağlantı yok

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay
Top Bottom