Neler Yeni

Aj159pro alırsam satabilme imkanım var mı?

siyabent

80+ Bronze
tamam hocam deneyeceğim satmayı, olmadı madem kullanırım ailem kızacak ama da yapcak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam doğrusunuz bebe gibi 700 liranın lafını yapıyorum ama şu zamanda hiç param yok, neyse alacağız satılmas ise kullanırım.

@siyabent @Gurkanpiro hocam ek sorum sahibinden param güvende ile hiç satış yapmadım genelde bazen paramgüvende ile kötü şeyler duyuyoruz kutunun iyice videosunu alıp karşı tarafa attıktan sonra satışı yapsam kendimi güvene alırmıyım
Ben param güvende isteyenlere atıyorum ibanı kısa kesiyorum açıklama yazmadan parayı atarsan kargolarım yoksa eyvallah diyorum şahsen sahibinden param güvende kullanmam ben 2 satış yaptım dediğim şekilde

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Fettah Özalp
Hocam bebelikle alakası yok olabilir böyle şeyler
Ama ben sarı siteden toplu aula ve ajazz alarak son 2haftada 2500lira kar ettim
Esasen bunu yapma sebebim ise ihtiyaç değil İstanbul’a yeni taşındım hiçbiryeri bilmiyorum
Bi mouse satıyorum adamdan yol tarifi istiyorum gidiyorum teslim ediyorum geziyorum dönüyorum yol masrafım falan çıkıyor can sıkıntısı tamamen yoksa zaten haftalık Trendyol satışım 60 bin lira yani sizde satarsınız muhtemelen
aslında şu sarı sitenin param güvende şeyini anlasam eski ekipmanlarımın hepsini satacağım

Ben param güvende isteyenlere atıyorum ibanı kısa kesiyorum açıklama yazmadan parayı atarsan kargolarım yoksa eyvallah diyorum şahsen sahibinden param güvende kullanmam ben 2 satış yaptım dediğim şekilde
satmam zor olmazmı o zaman ben olsam güvenmezdim

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Yusufcan Koçkaya
hocam şahsen ben 2 tane aldım, satılır diye düşünüyorum. satilmazsa da bir arkadaşıma hediye ederim

Top Bottom