Aj159pro alırsam satabilme imkanım var mı?

Hocam pro alıyorum satılır umarım
Sanırım kutuyu hiç açmaz isem 90 gün içinde iade edebiliyorum
👍 evet ama forumda iade ettim vergim iade edilmedi diyen var
İade ettim vergimde iade edildi diyen var
İade ettim ama ürün sizde kalsın geri götüremeyiz dendi diyen var
Ben şahsi olarak müşteri hizmetleri ile görüştüm verginiz iade olmazsa yazın yardımcı oluruz dediler

👍 evet ama forumda iade ettim vergim iade edilmedi diyen var
İade ettim vergimde iade edildi diyen var
İade ettim ama ürün sizde kalsın geri götüremeyiz dendi diyen var
Ben şahsi olarak müşteri hizmetleri ile görüştüm verginiz iade olmazsa yazın yardımcı oluruz dediler
hocam ben en iyisi alayım, satmayı deniyeyim olmadı iade eder o vergiyi almaya çalışırım bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullan elınd xotran var dıyorsun devrım nıtelıgınde olur
hocam bu 1k hz zaten hikayeli oyunlar oynuyorum 8k hz çokta lazım değil bana 2k dan sonrası hep aynı zaten güzel hoş diyorsunuzda param yok param 0 ım ben o yüzden satmak için alıyorum

hocam ben en iyisi alayım, satmayı deniyeyim olmadı iade eder o vergiyi almaya çalışırım bir şekilde

hocam bu 1k hz zaten hikayeli oyunlar oynuyorum 8k hz çokta lazım değil bana 2k dan sonrası hep aynı zaten güzel hoş diyorsunuzda param yok param 0 ım ben o yüzden satmak için alıyorum
ozaman direk alma vergiyi vermiyorlar devlete gidiyor

1200 1300 e gider sahibindene koy
Bu paralara gider

Hocam çok fark var ya sadece kablodan beni kurtarması bile 700 lira ediyor yani:D

1200 1300 e gider sahibindene koy
Bu paralara gider
tamam hocam deneyeceğim satmayı, olmadı madem kullanırım ailem kızacak ama da yapcak bir şey yok.

Bu paralara gider

Hocam çok fark var ya sadece kablodan beni kurtarması bile 700 lira ediyor yani:D
hocam doğrusunuz bebe gibi 700 liranın lafını yapıyorum ama şu zamanda hiç param yok, neyse alacağız satılmas ise kullanırım.

@siyabent @Gurkanpiro hocam ek sorum sahibinden param güvende ile hiç satış yapmadım genelde bazen paramgüvende ile kötü şeyler duyuyoruz kutunun iyice videosunu alıp karşı tarafa attıktan sonra satışı yapsam kendimi güvene alırmıyım

tamam hocam deneyeceğim satmayı, olmadı madem kullanırım ailem kızacak ama da yapcak bir şey yok.

hocam doğrusunuz bebe gibi 700 liranın lafını yapıyorum ama şu zamanda hiç param yok, neyse alacağız satılmas ise kullanırım.

@siyabent @Gurkanpiro hocam ek sorum sahibinden param güvende ile hiç satış yapmadım genelde bazen paramgüvende ile kötü şeyler duyuyoruz kutunun iyice videosunu alıp karşı tarafa attıktan sonra satışı yapsam kendimi güvene alırmıyım
satıcıyı guvenceye almıyor maalesef gonderırken felan vıdeosunu cekın

Hocam bebelikle alakası yok olabilir böyle şeyler
Ama ben sarı siteden toplu aula ve ajazz alarak son 2haftada 2500lira kar ettim
Esasen bunu yapma sebebim ise ihtiyaç değil İstanbul’a yeni taşındım hiçbiryeri bilmiyorum
Bi mouse satıyorum adamdan yol tarifi istiyorum gidiyorum teslim ediyorum geziyorum dönüyorum yol masrafım falan çıkıyor can sıkıntısı tamamen yoksa zaten haftalık Trendyol satışım 60 bin lira yani sizde satarsınız muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,697
Üyeler
184,204
Son üye
Krawenn
Geri