Neler Yeni

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
fark bu bendeki mavi geçmeye değermi bilemiyorum :)
Alıntıyı görüntüle
AJAZZ AJ179 APEX, sağ el uyumluluğuna sahip kablosuz, ergonomik bir oyun faresidir. 9 tuşa sahiptir, 58 gram ağırlığındadır ve 117,8 mm uzunluğunda, 65,6 mm genişliğinde ve 41,3 mm yüksekliğindedir. 42.000 DPI'a kadar destekleyen ve 8.000 Hz'lik maksimum yoklama oranına sahip bir PAW3950 APEX sensörüyle donatılmıştır. Öte yandan AJAZZ AJ159 APEX, sağ el uyumluluğuna sahip kablosuz, simetrik bir oyun faresidir. 6 tuşa sahiptir, 56 gram ağırlığındadır ve 118,1 mm uzunluğunda, 63,1 mm genişliğinde ve 37,7 mm yüksekliğindedir. 42.000 DPI'a kadar destekleyen bir PAW3950 APEX sensörüyle donatılmıştır ve 8.000 Hz'lik bir yoklama oranı sunar.

AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %0,3 daha uzun, -%3,8 daha az genişlik ve -%8,7 daha az yüksekliktedir. Ayrıca, AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %3,4 daha hafiftir. Performans açısından, AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %0 daha fazla DPI ve %0 daha fazla yoklama oranına sahiptir.
Aralarında tasarım + 3 tuş farkı var. Gerçekten pahalıymış AJ159'a göre ama işte beyaz rengi yok. Olsa 159 olanı alırım. :unsure:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Oğuz
Shape Ninjutso Sora alacaksan onu al. Lamzu Maya X de alabilirsin. Şu an indirimdeki Viper V3 Pro'yu da düşünebilirsin. Ajazz için bu kadar verme.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
Shape Ninjutso Sora alacaksan onu al. Lamzu Maya X de alabilirsin. Şu an indirimdeki Viper V3 Pro'yu da düşünebilirsin. Ajazz için bu kadar verme.
Shape, Lambu 1000-1200 Tl daha koyuyor üste. Lambu'da beyaz renk yok. Viper v3 beyazda 5000TL görüyorum. Bu kadar çıkacağıma 3200TL daha iyi değil mi, Shape ile Lambu'da özellik bakımından aynı duruyorlar neredeyse.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb

Lamzu Maya X baktım alıcaktım büyük ellere iyi gibi large mouse.
2ci el 1 aylık felan alsammı diyorum apex sattığıma değer gibi apex küçük kalıyor bu bir tık büyük elime oturur gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Oğuz
Shape, Lambu 1000-1200 Tl daha koyuyor üste. Lambu'da beyaz renk yok. Viper v3 beyazda 5000TL görüyorum. Bu kadar çıkacağıma 3200TL daha iyi değil mi, Shape ile Lambu'da özellik bakımından aynı duruyorlar neredeyse.
Lamzu Maya X beyaz renk var ama garantisi kısmı sıkıntılı. Razer alırsan da o farka hem en iyi mouselardan birini almış oluyorsun, hem Ajazz yerine daha iyi malzeme kaliten oluyor hem de 2 yıl garantin oluyor. En azından bozulunca muhattap olduğun birileri oluyor.
https://wraithesports.com/products/...haoCkv1nMm9Utd22UQ6udNZwFnoVhboUaAuDIEALw_wcB

Lamzu Maya X baktım alıcaktım büyük ellere iyi gibi large mouse.

2ci el 1 aylık felan alsammı diyorum apex sattığıma değer gibi apex küçük kalıyor bu bir tık büyük elime oturur gibi.

Apex tam Claw tutanlar için veya Fingertip. Büyük elliysen Claw tutuyorsan da olmaz. Palm için elin küçükse bile uygun değil. Herkese gitmez maalesef. Lamzu Maya X herkese uyabilecek bir tipte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz olarak daha ucuza bunlara da bakılabilir.
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse?variant=48460006228161

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Lamzu Maya X beyaz renk var ama garantisi kısmı sıkıntılı. Razer alırsan da o farka hem en iyi mouselardan birini almış oluyorsun, hem Ajazz yerine daha iyi malzeme kaliten oluyor hem de 2 yıl garantin oluyor. En azından bozulunca muhattap olduğun birileri oluyor.
https://wraithesports.com/products/...haoCkv1nMm9Utd22UQ6udNZwFnoVhboUaAuDIEALw_wcB

Apex tam Claw tutanlar için veya Fingertip. Büyük elliysen Claw tutuyorsan da olmaz. Palm için elin küçükse bile uygun değil. Herkese gitmez maalesef. Lamzu Maya X herkese uyabilecek bir tipte.

https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse?variant=48460006228161
Lamzu mantıklı geliyor uyguna hallebelirsem Alicam.
El büyük kaybolur apex icinde

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı

Razer 5k vermek istemiyorum.

Lamzu'yu beğenmedim nedense. Şu attığınız ATK Blazing hoşuma gitti. X1 Pro Max ile X1 Ultra arasında bir fark göremedim ama, kağıt üzerinde aynı özelliklere sahipler, minik bir sensör farkı var. Arada 350 TL var. Değmez diye düşünüyorum.

Bu arada ellerim biraz büyük. Baş parmak serçe parmak arası tam 24cm.
Siz yazınca tutuş tiplerine de baktım, ben duruma göre bütün şekillerde kullanıyorum Mouse'u. Genel olarak yarı Palm yarı Craw gibi düşünebiliriz.

Peki hocam bu ATK Blazing, Aj179'dan daha mı iyi oluyor? Aynı fiyata sahipler.
Aj179'da şu ekran olayı beni cezbetti. Aklım hala orada. Sensörlerde aynı ATK Blazing ile. :LOL:

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Max. hakkı 2500Tl ise 700Tl daha üstüne veririm ben çok bişiy değil benim için.
Şu ekran olayı hoşuma gitti. Sistemime yakışacağını düşündüm. PC'de pek Mouse'la işim bile olmuyor. Oyuna girene kadar. Sonra kontrolcüyle oyun oynamaya devam ediyorum. :ROFLMAO:
Sahibinden de bir sürü Aj159 Apex var, bir tanesi beyaz değil. Olsa ondan alıcam da yok.

Mesela ne alabiliriz hocam bir öneriniz var mı?

X1 Ultra ile aralarında sadece batarya farkı var sanırım, fiyatı 3500Tl, varsa bide yazılım farkı vardır da ben e-sporcu değilim. Akşamları çocukları uyuttuktan sonra 1-3 saat PC'de takılıyorum, oyun oynuyorum o kadar. Onu da kontrolcüyle oynuyorum. :LOL: Yani sadece görüntü için bakıyorum Mouse'u yalan yok.

Tasarımı hoşuma gitmiyor hocam, teşekkürler.
gecenlerde dav3 pro faker edition felan vardı 3.5 4 e belkı dav3 pro dusurebılırsın yada madr felan alırsın

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
gecenlerde dav3 pro faker edition felan vardı 3.5 4 e belkı dav3 pro dusurebılırsın yada madr felan alırsın
Troy diye bir sitede beyaz rengi 3700TL bandında. Onun dışında 5000TL altında beyaz rengi yok malesef. O sitede pek güven vermedi.

Madr olana baktımda hocam 36 gr nedir. Varla yok arası. :ROFLMAO:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Troy diye bir sitede beyaz rengi 3700TL bandında. Onun dışında 5000TL altında beyaz rengi yok malesef. O sitede pek güven vermedi.

troy guvenılır orjınal apple satıcısı dukkanları vesaire var kocaelinde felan mad r da üzmez eger dock ıstemıyorsan performansı sahane

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
t

Troy apple yetkili bayi gibi bir şey :D

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
troy guvenılır orjınal apple satıcısı dukkanları vesaire var kocaelinde felan mad r da üzmez eger dock ıstemıyorsan performansı sahane
Dock olur olmaz öyle bir derdim yok hocam. Klavyemde Razer aslında, iyi takım olurlar.
Genel anlamda inanılmaz bir performans beklentim yok zaten, niyetim şöyle güzel bir şeyler olsun sisteme yakışsın, kablosuz olsun yeter.
O yüzden Ajaaz düşünmüştüm, şekil şukul yerinde.

Troy apple yetkili bayi gibi bir şey :D
Doğrudur hocam, ben şimdi ilk kez karşılaşınca siteyle bilemedim. 😁

Gurkanpiro

80+ Platinum
Dock olur olmaz öyle bir derdim yok hocam. Klavyemde Razer aslında, iyi takım olurlar.
Genel anlamda inanılmaz bir performans beklentim yok zaten, niyetim şöyle güzel bir şeyler olsun sisteme yakışsın, kablosuz olsun yeter.
O yüzden Ajaaz düşünmüştüm, şekil şukul yerinde.

Doğrudur hocam, ben şimdi ilk kez karşılaşınca siteyle bilemedim. 😁
yanı dav3 pronun tek eksıgı dongle yoksa 1k kullanırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,390
Üyeler
162,980
Son üye
mehmetgecen