Squirtle48
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Foruma anca girebildim hocam. Şimdi baktım, ilk geldiğinde çekmişim.fotosu varmı bari
Foruma anca girebildim hocam. Şimdi baktım, ilk geldiğinde çekmişim.fotosu varmı bari
Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.Altta var bak onu indirmen lazım.
Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.
Device Not Found diyip duruyor. Atladığım bir durum mu var acaba, biliyor musunuz hiç..?
Hocam, memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum fakat 3.2k biraz fazla değil mi? özellikle led ekranı çok hoşuma gitti. Memnun musunuz şu an?Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.
Device Not Found diyip duruyor. Atladığım bir durum mu var acaba, biliyor musunuz hiç..?
3.2k fazla mıdır değil midir bilemiyorum. Ben zevklerime para harcayan bir insanım. 5k'da olsa bu Mouse'u gözüme kestirdiysem net alırdım.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum fakat 3.2k biraz fazla değil mi? özellikle led ekranı çok hoşuma gitti. Memnun musunuz şu an?
ön kısmı ss prime a benziyorSelamlar. Bir başka konuda Ajaaz AJ-159 Apex gördüm. Almaya niyetlendim fakat hiç bir yerde " Beyaz " renk olarak bulamadım.
İnternette biraz daha araştırdığım da Ajaaz AJ-179 Apex modelini buldum. 3200TL'ye satılıyor, beyaz rengi de mevcut.
Ajaaz AJ-179 Apex / Link
Sizce bu ürünü alsam değer mi? Sistem'de beyaz renk olmayan sadece Mouse'um kaldı, onu da tamamlamak istiyorum.
Birde şuanda Steel Series Rival 600 kullanmaktayım tüm ağırlıkları takılı şekilde. 120-130gr gibi bir ağırlığa erişiyor ve tam istediğim kullanımı sunuyor.
Bu ürün 61 gr., şuanki kullandığımın yarısından daha az bir ağırlığa sahip. İçini açıp bir yerlerine ağırlık taksam, içinde o kadar boşluk var mıdır?
Yok yav çok farklı.ön kısmı ss prime a benziyor
ön kısmı işteYok yav çok farklı.
Usta ben aldım mouse'u bir ay oldu. Sağolasın.
Apex 159 kullanmadım. Fakat bu aldığımın hissiyatı premium. Kalitede bir kusur görmedim. Yani leş dediğinize göre bu ona 10 basar tahminimce.Kral malzeme kalitesi aj159 apex kadar leş mi
Tamam hocam benzesin, sizi mi kırıcam.ön kısmı işte