Neler Yeni

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
fotosu varmı bari
Foruma anca girebildim hocam. Şimdi baktım, ilk geldiğinde çekmişim.
20241220_145400.jpg

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.
Device Not Found diyip duruyor. Atladığım bir durum mu var acaba, biliyor musunuz hiç..?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.
Device Not Found diyip duruyor. Atladığım bir durum mu var acaba, biliyor musunuz hiç..?
Hocam, memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum fakat 3.2k biraz fazla değil mi? özellikle led ekranı çok hoşuma gitti. Memnun musunuz şu an?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı

Hocam, memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum fakat 3.2k biraz fazla değil mi? özellikle led ekranı çok hoşuma gitti. Memnun musunuz şu an?
3.2k fazla mıdır değil midir bilemiyorum. Ben zevklerime para harcayan bir insanım. 5k'da olsa bu Mouse'u gözüme kestirdiysem net alırdım.
Onun dışında 1 ay oldu alalı heralde, sorunsuz sıkıntısız, memnuniyetle kullanıyorum. Yazılım işini de hallettim.
Önceki Mouse'um 130gr civarı idi. Buna alışamam diye düşünüyordum yarısından daha az bir hafifliği var diye. Ama sandığımın aksine alıştım, elime iyi oturuyor ben beğeniyorum. Öyle algılamasında tekleme vs. falan olmuyor. Gayet akıcı. Aldığımdan beri bir ilk gün şarj etmiştim. Hala şarj etmedim heralde. Bataryası da oldukça gidiyor.

Kısacası keyifli, hafif, kablosuz bir Mouse.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
A''
Selamlar. Bir başka konuda Ajaaz AJ-159 Apex gördüm. Almaya niyetlendim fakat hiç bir yerde " Beyaz " renk olarak bulamadım.
İnternette biraz daha araştırdığım da Ajaaz AJ-179 Apex modelini buldum. 3200TL'ye satılıyor, beyaz rengi de mevcut.

Ajaaz AJ-179 Apex / Link

Sizce bu ürünü alsam değer mi? Sistem'de beyaz renk olmayan sadece Mouse'um kaldı, onu da tamamlamak istiyorum.

Birde şuanda Steel Series Rival 600 kullanmaktayım tüm ağırlıkları takılı şekilde. 120-130gr gibi bir ağırlığa erişiyor ve tam istediğim kullanımı sunuyor.
Bu ürün 61 gr., şuanki kullandığımın yarısından daha az bir ağırlığa sahip. İçini açıp bir yerlerine ağırlık taksam, içinde o kadar boşluk var mıdır? 🤔
ön kısmı ss prime a benziyor

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
A''

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can
Kral malzeme kalitesi aj159 apex kadar leş mi

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Usta ben aldım mouse'u bir ay oldu. Sağolasın. :ROFLMAO:
Kral malzeme kalitesi aj159 apex kadar leş mi
Apex 159 kullanmadım. Fakat bu aldığımın hissiyatı premium. Kalitede bir kusur görmedim. Yani leş dediğinize göre bu ona 10 basar tahminimce.

ön kısmı işte
Tamam hocam benzesin, sizi mi kırıcam.

Top Bottom