Neler Yeni

AJAZ AJ159 PRO NASIL CALISIYOR

guray152

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güray Aksoy
Instagram
E
Beyler selamun aleykum ben bu mouseyı aldım bugun geldı fakat bı turlı calıstıramadım sarj adaptörünü bagladım pc ye sonra 2.4ghz ye cekıyorum ama calısmıyor sebebi nedir ne yapmam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batuhan
Hocam normalde bu söylediklerini yaptığında çalışıyor. Belki şarjı bitik gelmiştir, şarj etmeyi dener misin biraz? O da olmazsa eğer driverını indirip dene hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
enes hünkar
mouse u kablo ile bağlayıp çalışıyormu diye kontrol et. çalışıyorsa şarjı az yada bitik olabileceği için 2.4ghz bağlanmayabilir 5 10 dk şarja koy. hala çalışmaz ise dongle ın usb portlarını değiştir sistemde başka mouse takılıysa sök. bunlara rağmen çalışmaz ise usb dongle kablosunu değiştir. ajazz ın resmi sitesinden driver kur. mouse u kablo ile bağlayıp güncelle. şu sıra sıkça aynı şikayete denk geliyorum sanırım bazı parti mouselarda sıkıntı var.

hamzaersoy

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
üstümdeki bu sipastiği takmayın hocam bekleyin biraz

guray152

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güray Aksoy
Instagram
E
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

calıstı sımdı ıyıce
beyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
suan on numara aktıf sekılde calısıyor wıreless hayatmıs klavyeyide aldım wireles on numara ya böyle bir şey yok 24 yasındayım evlensem bu kadar sevınmem

hamzaersoy

80+ Bronze

calıstı sımdı ıyıce

suan on numara aktıf sekılde calısıyor wıreless hayatmıs klavyeyide aldım wireles on numara ya böyle bir şey yok 24 yasındayım evlensem bu kadar sevınmem
hayırlı olsun güle güle kullan.

oEnesQlf

80+ Silver

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.

calıstı sımdı ıyıce

ilk geldiğinde bende tam takamamıştım biraz ittirmek gerekiyor

Driverını kurup kabloyu direkt mouse'a takın firmware update var mı bir kontrol edin. Varsa yapıp öyle kullanın.
Kırmızı ışık ise şarj ettiğini gösteriyor tamamen dolduğunda ışık sönüyor.

Top Bottom