Neler Yeni

Yardım AJAZZ 159 APEX Kutu İçeriğinden Neler Çıkması Lazım?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,144
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sıfır Kapalı Kutu diye aldım bir adet Jelatinleri sökülmüş. Kutu içeriğinden tam olarak neler çıkması lazım kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Mesela USB Dongle göremedim bu kısımda emin olamadım şarj ünitesine entegre sanırım. 8K Donglesi de yine bu dock a mı entegre?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musa Bulaklı
Sıfır Kapalı Kutu diye aldım bir adet Jelatinleri sökülmüş. Kutu içeriğinden tam olarak neler çıkması lazım kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Mesela USB Dongle göremedim bu kısımda emin olamadım şarj ünitesine entegre sanırım. 8K Donglesi de yine bu dock a mı entegre?
Dongle yok dock' a bağlı. Jelatinlerinin olması lazımdı. Kullanım kitapçığı ve yedek skatezler çıkıyor. Birde üzerine yapıştırmak için siyah kauçuk olduğunu düşündüğüm malzemelerin çıkması lazım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,144
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
foto at bi bakalım içine gömülü
IMG_20241113_121913.jpg

İçinden çıkanlar bunlar bu kadarsa ok.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,248
İsim
Emre
Discord
necromancerr

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,296
İsim
Hacı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,144
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom