Bana da geldi ama 1 tane daha ekledim sepete indirim kayboldu tekrar gelir mi ?reıs o ındırım yerı geldı fakat mouse secıcem verılen lıstede bu mouse yok nasıl oldu sende
Sepette adeti 1'e düşür düzelir.Allah kahretmesin ya Aj 159 pro 300 TL' ye falan düşmüştü sepetimde. Sonra bir tane daha ekleyeyim fiyat ne oluyor bakayım dedim bir anda yükseldi fiyat. Ulan beleşe mouse alıyordum ne yaptım benn
Olmadı hocam . Acaba sepetten tamamen çıkarıp eklesem olur mu ?Sepette adeti 1'e düşür düzelir.
Ben de aynısını düşündüm sonra bir tane daha fare ekleyeyim dedim tüm indirim kayboldu.Alıntıyı görüntüle
Bu indirim geldi bana lakin illa 650 yap sepeti diyor ne koysam bilemedim.
hangi kampanyaOlmadı hocam . Acaba sepetten tamamen çıkarıp eklesem olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bedavaydı resmen be.
Ben de aynısını düşündüm sonra bir tane daha fare ekleyeyim dedim tüm indirim kayboldu.
%80 indirim gibi bir şey geldi sepetimde birkaç gündür Ajazz mouse olduğu için.hangi kampanya
promosyonlardanmı durup dururkenmi%80 indirim gibi bir şey geldi sepetimde birkaç gündür Ajazz mouse olduğu için.
Durup dururken geldi ama bir tane daha fare ekledim indirimim boşa gittipromosyonlardanmı durup dururkenmi
Hocam şimdi anasayfaya %76 indirim olarak düştü ama bu kez de tıklayınca vermiyor indirimi.promosyonlardanmı durup dururkenmi
Huano transparan switche o kadar alıştım ki cheryy mx klavye yi satasım geliyor. Kasımda bütün switchleri alacağım gibi.1 ayı geçti öyle satıldı benim
Mobilden deneDurup dururken geldi ama bir tane daha fare ekledim indirimim boşa gitti
Hocam şimdi anasayfaya %76 indirim olarak düştü ama bu kez de tıklayınca vermiyor indirimi.
Alıntıyı görüntüle
kardo bana geldı ama karsıma gelen lıstede bu mouse yok 159pro baska seyler varHuano transparan switche o kadar alıştım ki cheryy mx klavye yi satasım geliyor. Kasımda bütün switchleri alacağım gibi.
Mobilden dene
Mouse switchler sabit midir mesela bunlar gelecek olan ajazzlara uyum sağlar mı acabaHuano transparan switche o kadar alıştım ki cheryy mx klavye yi satasım geliyor. Kasımda bütün switchleri alacağım gibi.
Mobilden dene