Öneri AJAZZ 159APEX mükemmel ama öneri lazım

omerdgn42

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Yar çok mükemmel mouse gerçekten 8k hiç denemedim ama 4k sorunsuz mükemmel çalıştırıyor. Hafifliği zaten mükemmel çok ergonomik. Her şeyiyle memnunum ama aklıma bir soru takıldı. Bu aksesuarları takayım mı sizce siz özellikle kullandıysanız kullananlar yazarsa çok memnun olurum. Takanlar fotoğraf da atarsa sevinirim

Ekler

• AJAZZ.jpg
    AJAZZ.jpg
    116.2 KB · Hit: 57
  • AJAZZ2.jpg
    AJAZZ2.jpg
    86.5 KB · Hit: 50
ellerin terliyorsa takmanı öneririm benim terliyor taktım şuan bir problem yaşamıyorum gayet iyi

Yar çok mükemmel mouse gerçekten 8k hiç denemedim ama 4k sorunsuz mükemmel çalıştırıyor. Hafifliği zaten mükemmel çok ergonomik. Her şeyiyle memnunum ama aklıma bir soru takıldı. Bu aksesuarları takayım mı sizce siz özellikle kullandıysanız kullananlar yazarsa çok memnun olurum. Takanlar fotoğraf da atarsa sevinirim
ben takmadım valla zaten taksanda bir süre sonra kir pis birikiyo, yapışkanı tutmuyo, kayıyo o yüzden bırak dursun kenarda lazım olursa takarsın

ellerin terliyorsa takmanı öneririm benim terliyor taktım şuan bir problem yaşamıyorum gayet iyi
Çok terliyor sürekli siliyorum. Bana görüntüsü hoş durur mu bilemedim internette de bulamadım fotoğraf atabilir misniz acaba?

Teşekkür ederim sanırım biraz düz kullanıp hevesimi alınca onu takıcam.

ben takmadımda sağlam durmuyor hemen çıkar önizlenimim

Bende takmayı düşünüyorum gündelik pro versiyonunu, oyunlarda apexi kullanmaya başladım pro terletmezken apex terletiyor 😒

Geri