Gelmez daha son stoklarıda en son verdiler gelmeyecek daha.apex temuya tekrardan gelirmi yoksa sahibinden alınmalımı ??
sence facebooktanmı alınmalı yoksa sahibindenmi 1.500 tl istiyorlarGelmez daha son stoklarıda en son verdiler gelmeyecek daha.
haydaGelir gelir ya.
Alıntıyı görüntüle
1500'e üzmez alın sahibindenden hocam.sence facebooktanmı alınmalı yoksa sahibindenmi 1.500 tl istiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayda
anladım sağolun hocam koleksiyonluk niyetine almayı düşünüyordum hem1500'e üzmez alın sahibindenden hocam.
olabilirBelli olmaz ama aliexpress te falan fiyatı çok yüksek neden bu kadar uygun fiyat ile TEMU satılıyor anlamıyorum.
Acaba fark Etmediğimiz 1.-2. Kalite farkımı oluyor veya defo gibi
Bence 1 2 kalite farkı var,yurt dışındaki incelemelerde gıcırdama yok ama tr dekilerde var.Belli olmaz ama aliexpress te falan fiyatı çok yüksek neden bu kadar uygun fiyat ile TEMU satılıyor anlamıyorum.
aula urunun reklami olsun diye demisti belki ajazz icinde gecerli olabilir ayni sebep ama neden temu onu bilmiyorumBelli olmaz ama aliexpress te falan fiyatı çok yüksek neden bu kadar uygun fiyat ile TEMU satılıyor anlamıyorum.