Neler Yeni

Ajazz 179 Apex Dock çalışmıyor

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
3 4 aydır sorunsuz kullandığım mouse da bu sabah dongle çalışmadı. Mouse şuan bu yüzden kablosuz olarak çalışmıyor. Dongle ışığı açıp kapatabiliyorum ama dongle kendisi çalışmıyor. Bu arada mouse sadece 2k hz de kullanıyordum. Aldığım günden beri 3.0 portunda kullanıyorum.

Çözüm için denediklerim:

Arkasındaki düğmeyi basılı tuttum. Üst üste bastım herhangi bir tepki vermedi.
Başka kablo taktım.
Başka porta taktım.
Başka bilgisayarda denedim.
Bilgisayarı yeniden başlattım. Tüm usb portlarını çıkarıp tekrar taktım.
Driverı yeniden kurdum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
3 4 aydır sorunsuz kullandığım mouse da bu sabah dongle çalışmadı. Mouse şuan bu yüzden kablosuz olarak çalışmıyor. Dongle ışığı açıp kapatabiliyorum ama dongle kendisi çalışmıyor. Bu arada mouse sadece 2k hz de kullanıyordum. Aldığım günden beri 3.0 portunda kullanıyorum.

Çözüm için denediklerim:

Arkasındaki düğmeyi basılı tuttum. Üst üste bastım herhangi bir tepki vermedi.
Başka kablo taktım.
Başka porta taktım.
Başka bilgisayarda denedim.
Bilgisayarı yeniden başlattım. Tüm usb portlarını çıkarıp tekrar taktım.
Driverı yeniden kurdum.
Mouse başka sistemde denendi mi?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Dongle ın type-c kısmı biraz zor giriyor hiç zorlamış olabilir misin o kısmı? Lehimi kırılmış olabilir.
yok kral sürekli takılıydı çıkar tak yapmadım bugüne kadar. Zaten kablo çıkarıp takınca aygıt sesi geliyor windowsta. Işıkları da çalışıyor.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
Yok sadece usb ile kullanabiliyorum. 1k hz var en fazla.
Mouseu sıfırlama vardı tuşları üzerinden ama aklımda değil bi kullanım kılavuzuna göz at reset nasıl yapılıyor diye. O da yoksa dongle içinde donanımsal bi sorun olmuş demek ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok sadece usb ile kullanabiliyorum. 1k hz var en fazla.

acaba dockun içinde dongle var mıdır. Dock söksem dongle bilgisayara taksam çalışır mı
Yok hayır sanmıyorum bu arad abasit bir şey gözünden kaçmış olabilir mesela mouse 2.4ghz modunda mı? Veya şarjı az mı mouseun. Ufak şeyler ama gözden kolayca kaçabiliyor.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Mouseu sıfırlama vardı tuşları üzerinden ama aklımda değil bi kullanım kılavuzuna göz at reset nasıl yapılıyor diye. O da yoksa dongle içinde donanımsal bi sorun olmuş demek ki.

Yok hayır sanmıyorum bu arad abasit bir şey gözünden kaçmış olabilir mesela mouse 2.4ghz modunda mı? Veya şarjı az mı mouseun. Ufak şeyler ama gözden kolayca kaçabiliyor.
mouse şarjı vardı dün bilgisayarı kapatmadan önce. Sorun mouse da değil dockta. Sadece ışıkları çalışıyor. Mouse bugün 2 3 saatir kabloyla kullandım şarjı yoksa da şarjı fullenmiştir. Mouse üzerinde dpı tuşuna basılı tuttum bir şey olmadı. Dock üzerindeki düğmelere basılı tuttum yine bişey olmadı. Mouse da 2.4 ghz modunda. Dock çalışmadığı için mouseda yeşil ışık yanıp sönüyor bağlanmıyor yani docka

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
mouse şarjı vardı dün bilgisayarı kapatmadan önce. Sorun mouse da değil dockta. Sadece ışıkları çalışıyor. Mouse bugün 2 3 saatir kabloyla kullandım şarjı yoksa da şarjı fullenmiştir. Mouse üzerinde dpı tuşuna basılı tuttum bir şey olmadı. Dock üzerindeki düğmelere basılı tuttum yine bişey olmadı. Mouse da 2.4 ghz modunda. Dock çalışmadığı için mouseda yeşil ışık yanıp sönüyor bağlanmıyor yani docka
Biliyorum dockta olduğunu mouse şarjı azken bağlanmaya biliyor onun için dedim. Yeşil ışık yanıp sönüyorsa bağlantı veya batarya problemi var demektir. Sen bence bi ajazz!a mail at. Derdini anlat.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Biliyorum dockta olduğunu mouse şarjı azken bağlanmaya biliyor onun için dedim. Yeşil ışık yanıp sönüyorsa bağlantı veya batarya problemi var demektir. Sen bence bi ajazz!a mail at. Derdini anlat.
Dockun ekranı da çalışmıyor bu arada. Dock komple çalışmıyor. Sadece ışıkları çalışıyor. Sorun bence donanımsal. Ajazz desteğe yazdım ama bir sonuç çıkmaz bence

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri