sharingan01
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
bence sen haklısın yazmayı öğrenmelisin bromKendi değişik fikrinizi savunmak yerine bazı durumlarda "haklısın" deme kabiliyetine ulaşabilmen dileğiyle. Cevap yazma.
bence sen haklısın yazmayı öğrenmelisin bromKendi değişik fikrinizi savunmak yerine bazı durumlarda "haklısın" deme kabiliyetine ulaşabilmen dileğiyle. Cevap yazma.
hocam sizce bu mouse u almak yerine başka mouse alalım desek bu mouse un denkleri ne kadarda başlıyor fiyatları?999₺'den bu fiyata çıktı maalesef. 100₺lik kuponu olanlar kullanıp alsınlar kesinlikle bu fiyata rakipsiz.
bluetooth modu da mı var bu mouseun?Bluetooth ile 200 saat diye biliyorum.
200 saat yazıyor vardır diye düşünüyorum. (yokmuş, alıcı ile 200 saat ömrü var sanırım)bluetooth modu da mı var bu mouseun?
USB-C, 2.4Ghz Kablosuz yazıyo özelliklerdeevet var.
çok özür dilerim. yokmuşUSB-C, 2.4Ghz Kablosuz yazıyo özelliklerde
Ya bir yerde problem olmasın attıkları fotoda 200 saat yazıyor . Aj199 da 40 saat yazıyor. Garip yahu denemek lazım
İade edilmiş ürün gönderebiliyorlar bazen. Üşenmeyin geri gönderin. Skatez kalitesi pek iyi değil
satın aldım. gelince beraber inceleriz. Bu arada saat mevzusu şöyle, bu cihazın 2 alıcısı var bir USB c kablo ile alıcıya bağlanan alıcısı var(200 saat ömrü olan) bir de direkt klasik mouselardaki gibi PC ye takılan USB var(no lag 40saat). Benim araştırmam sonucunda öğrendiklerim bunlar sizce alınır mıydı iade ediyim mi geri?Ya bir yerde problem olmasın attıkları fotoda 200 saat yazıyor . Aj199 da 40 saat yazıyor. Garip yahu denemek lazım