🔥İndirim AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT 1269 TL

satın aldım. gelince beraber inceleriz. Bu arada saat mevzusu şöyle, bu cihazın 2 alıcısı var bir USB c kablo ile alıcıya bağlanan alıcısı var(200 saat ömrü olan) bir de direkt klasik mouselardaki gibi PC ye takılan USB var(no lag 40saat). Benim araştırmam sonucunda öğrendiklerim bunlar sizce alınır mıydı iade ediyim mi geri?
Merak etmeyin bende aldım. Bu fiyata pişman olacağımızı sanmıyorum

AJ199 küçüktü ama bu gayet ideal gibi duruyor. Viper V2 pro yanına 199 almıştım ama çok küçük gelince buradan bir arkadaşa satmıştım. Karşılaştırma yapınca bunun daha ergonomik olduğunu görüyorum. Bir tane de ben çektim.

Merak etmeyin bende aldım. Bu fiyata pişman olacağımızı sanmıyorum
hocam ben iade ettim. mouse benim elime küçük geliyor diye. 135mm uzunlukta başka mouse kullanamıyorum...

hocam ben iade ettim. mouse benim elime küçük geliyor diye. 135mm uzunlukta başka mouse kullanamıyorum...
Nasıl olur hocam aj199 olsa neyse de mouse bayağı büyük

Nasıl olur hocam aj199 olsa neyse de mouse bayağı büyük
boy olarak 9mm daha küçük en olarak 13mm daha küçükmüş bu mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki başka sorum olucak. bunu almasak ileride almaya kalksak sizce fiyatı uçar gider mi yoksa bu civarda mı takılır

boy olarak 9mm daha küçük en olarak 13mm daha küçükmüş bu mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki başka sorum olucak. bunu almasak ileride almaya kalksak sizce fiyatı uçar gider mi yoksa bu civarda mı takılır
aj199 680 TL'ye almıştım fiyat sşuan 1200 tl falan. Bu mouse da ileride 1700 1800 görür herhalde

Tasarımı çalarsın anlarım da ismi de direk çalmazsın ya Pro x superlight :)

Bu arada mouse geldi. İçerisinden yedek skatez de çıkıyor. Malzeme hissiyatı A199 ile aynı ve anahtarlar oldukça sert. Mat beyaz bir yapısı var. AJ199 elime küçük gelmişti. Bu bir tık büyük.

Geri