EveryFalling
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
alınırX3 yerine alınır mi
alınırX3 yerine alınır mi
Kupon suresini dert etmeyin destege yazdiginizda bot uzatiyor zatenGelecek 5 siparisim var 15inde para yatcak bu aksam bitiyor kupon
O arkadaşın bi b.k bildiği yok. Wireless aparatı yok farenin altı boş diyorBen aldım sakın 1049,29tl olanı almayın adam dolandırıcıymış. Ürün yolda olduğu için iptali gerçekleştirmiyor temu bugün ürünün altına bir arkadaş yorum yazmış zaten görürsünüz. Logosunda ve resimlerinde 159PRO görseli isminde de PRO yazıyordu ama mağaza ismi farklı hiç dikkat etmedim. Kampanya ekranından almıştım sonra da hiç bakmamıştım 5 gün oldu yola çıkmış iptal edemedim
Katılıyorum geçen sene almıştım anında sattım. Kutuyu açtığım anda yayılan o plastik kokusunu hiç unutmuyorum.Ak680 fiyatını hak etmiyor hocam üstüne kaliteli de değil.
Bir ürün iade ettiğinizde iki seçenek sunuluyor. Orjinal ödeme yönetimi ya da Temu kredisi. Temu kredisi seçerseniz iade ücreti temuda kalıyor gibi düşünün. Bir başka siparişte kullanmak için. İşlenmesi orijinalden daha hızlı ( 5dk kadar) mesela yanlış ürün aldınız, iade edip alabilirsiniz temu kredisiyle. Onun dışında sık sık alışveriş yapmıyorsanız kullanmanıza gerek yok bendeTemu kredi iadesi nasıl çalışıyor? paranın belli bir kısmını temu parası olarak mı veriyor yoksa direkt banka hesabına mı gönderiyor? bilen varsa yardımcı olabilir mi?
https://share.temu.com/g2lKkggloRA 179p 179 pro mu oluyor hocam ne fark var birdeZarara gireceğini düşünmüyorum. İleride zaten çok daha zamlanır