Kasma derken mouse mi takılıyor oyun mu kasıyor? Oyun kasıyorsa 8k hz işlemciye fazla yük bindiriyor, eğer mouse takılıyorsa alıcısı mousepad önünde yakın dursun hala sorun varsa iade.Çoğu kişinin aldığı aj159 apex modelinden aldım ama bir sorun var oyun oynarken 8k da kasma sorunu var 1k normak 8k da kasmasının çözümü var mı?
Yo kasma yapmaz mcusu pan1080 gayet iyi bir mcuÇoğu kişinin aldığı aj159 apex modelinden aldım ama bir sorun var oyun oynarken 8k da kasma sorunu var 1k normak 8k da kasmasının çözümü var mı?
Pcsi kasiyor ondan bahsediyor arkadasYo kasma yapmaz mcusu pan1080 gayet iyi bir mcu
oyun takılıyoKasma derken mouse mi takılıyor oyun mu kasıyor? Oyun kasıyorsa 8k hz işlemciye fazla yük bindiriyor, eğer mouse takılıyorsa alıcısı mousepad önünde yakın dursun hala sorun varsa iade.
ryzen 5 7500fİşlemci modeliniz nedir ?
yok kabloluyken bişe olmuyo 2.4 de oluyoPcsi kasiyor ondan bahsediyor arkadas
Hocam çok enteresan ben de 5600 var kasma yapmıyor 8k da, başka bir sebep olmalı. Cihazın güncellemelerini yaptınız mı. Ben 8kdan aşağı da hiç indirmiyorum yani.oyun takılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 7500f
Update kısmında 2 adet yer var birisi cihaz olan diğeri de programın updatesimousenin mi bakyım ama sistem son sürüm