Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX Mavi Mouse $20.70 + Vergiler

Alioskii

80+ Bronze
Sarı sitede 2000 liraya ilanda görürüz 2 haftaya :ROFLMAO:

Bumbastik

80+ Bronze
Bu forumda cok fazla al satci ve stokcularin oldugunun kaniti budur. Bilerek konu acmadim. Urun 2 gundur bu fiyattaydi ve baska bir forumda konusu acilmisti. Fakat kimse saldirmadigi icin sorun olmadi. Buraya konu acar acmaz 15 dakika da bitmesi normal degil. Buraya yerlesmis bir grup var ve gecimlerini bundan sagliyorlar. Onlara diyecek birsey yok. Onlar yuzunden 150 eurodan 30 euroya dustu sinir. Surdan kazandiginiz 3 kurusa bu kadar mi ihtiyaciniz var, gidin calisin meslek edinin. Allah sizi bildigi gibi etsin
Evet var dostum. Facebook gruplarının yarısı burda

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Furkan

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Faruk
Tekrardan stoga gelmis ihtiyacı olan alabilir beyler

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa
vergi ne kadar çıkıyor bilen var mı

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Vergi olayı Türkiye muadil fiyatına bakılıyor demişti dün klavye ile ilgili konuda bir arkadaş direk gümrükte çalışan tanıdığıma sordum dedi.

Çoğu kişi klavyeyi yi iptal etti

Son düzenleme:

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Reis hiçbir şey anlaşılmıyor.
Arkadaşın biri dün açılan klavye konusunda vergilendirmenin satın aldığınız fiyat üzerinden yapılmadığını ürünün Türkiye de kaç TL den satılıyorsa vergiyi o fiyat üzerinden hesapladığını yazdı.

Gümrükte çalışan tanıdığının olduğunu bilgiyi ondan aldığını söyledi

Bumbastik

80+ Bronze
Arkadaşın biri dün açılan klavye konusunda vergilendirmenin satın aldığınız fiyat üzerinden yapılmadığını ürünün Türkiye de kaç TL den satılıyorsa vergiyi o fiyat üzerinden hesapladığını yazdı.

Gümrükte çalışan tanıdığının olduğunu bilgiyi ondan aldığını söyledi

Yahu bu ne saçma bir olay. Ben de temudan dünya apex mouse F75 klavye aldım. Tr fiyatlarına bakıp sokmasalardi vergiyi yukseltselerdi. Niye yukseltmediler de 500 TL den klavyelwr geldi?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Selim
Yine bitmis

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Yahu bu ne saçma bir olay. Ben de temudan dünya apex mouse F75 klavye aldım. Tr fiyatlarına bakıp sokmasalardi vergiyi yukseltselerdi. Niye yukseltmediler de 500 TL den klavyelwr geldi?
Bizim sistem vatandaşı düdükleme üstüne kurulu ondan böyle vergiyi peşin alsalar böyle problem olmaz. Vergiyi gümrük hesapladığı için böyle oluyor

Son düzenleme:

rhtars

80+
Vergi olayı Türkiye muadil fiyatına bakılıyor demişti dün klavye ile ilgili konuda bir arkadaş direk gümrükte çalışan tanıdığıma sordum dedi.

Çoğu kişi klavyeyi yi iptal etti
doğru olduğunu düşünmüyorum daha yeni Shenzhenaudiodan kulaklık geldi sorunsuz. Türkiye'deki fiyati 3000 civarı. Shenzen Türkiye müşterilerine özellikle mail atarak faturada düşük gösteriyor. Gönderdiği kargo firmasıyla da alakalı olabilir Yun Express ile gönderiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,196
Üyeler
171,529
Son üye
ChaCha
Top Bottom