Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX Mavi Mouse $20.70 + Vergiler

Demoizm

80+
Bu forumda cok fazla al satci ve stokcularin oldugunun kaniti budur. Bilerek konu acmadim. Urun 2 gundur bu fiyattaydi ve baska bir forumda konusu acilmisti. Fakat kimse saldirmadigi icin sorun olmadi. Buraya konu acar acmaz 15 dakika da bitmesi normal degil. Buraya yerlesmis bir grup var ve gecimlerini bundan sagliyorlar. Onlara diyecek birsey yok. Onlar yuzunden 150 eurodan 30 euroya dustu sinir. Surdan kazandiginiz 3 kurusa bu kadar mi ihtiyaciniz var, gidin calisin meslek edinin. Allah sizi bildigi gibi etsin
Hocam sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünmüyorum ama gerçekten böyle bir şey varsa gidin alnınızın akıyla para kazanın. Sırf 2 haftada 500 tl kar edeceğim diye saçma ***** işlerle uğraşmayın. Bunu yapan varsa cevap versin ki aramızdaki çürük elmaları bilelim.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Selim
Bu forumda cok fazla al satci ve stokcularin oldugunun kaniti budur. Bilerek konu acmadim. Urun 2 gundur bu fiyattaydi ve baska bir forumda konusu acilmisti. Fakat kimse saldirmadigi icin sorun olmadi. Buraya konu acar acmaz 15 dakika da bitmesi normal degil. Buraya yerlesmis bir grup var ve gecimlerini bundan sagliyorlar. Onlara diyecek birsey yok. Onlar yuzunden 150 eurodan 30 euroya dustu sinir. Surdan kazandiginiz 3 kurusa bu kadar mi ihtiyaciniz var, gidin calisin meslek edinin. Allah sizi bildigi gibi etsin
Kardeşime lazımdı girdim hesap açtım bitti mükemmel.

coolsnow

80+ Bronze
30 Euro limiti varken al satçı gidip 100 tane alamaz ki? O da 1 tane alır.
100 hesap ve 20 tane akrabasının TC. nosuyla alıyor desek o kadar işlemi de 15 dakikada bitiremez.

toltec6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Ilgar
Kaan arkadaşımız çok haklı. Mesele stok sayısı değil, talep. Sitede sipariş sayısı normalde saatte 10-12 iken birden bire 10 dakikada 25-30lara çıkınca sistem kendisi fiyat güncellemesi yapıyor. Hazır kasalarda fiyat değişimini şahıslar yapıyor olabilir ama tekli ürünlerde durum genellikle böyle. Sitede al sat yapan çok, hakkıyla yapanla alışveriş de yaparım. Ama aldığı bir mouse için %30-35 kar koyan adamla ticaret olmaz. %25 hem satan hem alan için hakkaniyetli bir kar.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kaan Kavak
Kardeşime lazımdı girdim hesap açtım bitti mükemmel.
Bundan sonra lazim olanlara ozelden aticam herhalde boyle olmuyor.
30 Euro limiti varken al satçı gidip 100 tane alamaz ki? O da 1 tane alır.
100 hesap ve 20 tane akrabasının TC. nosuyla alıyor desek o kadar işlemi de 15 dakikada bitiremez.
Oluyor hocam surekli siparis gecebilir, Site TC Kimlik No'yu sonradan istiyor. Tek hesaptan 50 tane siparis gecer sonra hepsine ayri TC yazar.

Ne ara bitirdiniz la

mertxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mert
onlara denilecek çok güzel şeyler var ama ban yemeye gerek yok durduk yere

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
furkan
Ulan stok olsaydı 300 liralık gamebooster mousetan buna geçecektim. (Gerçi ben 1 sene önce aldığımda 300'dü. Şu an 600tl olmuş :D )

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Berat

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Dünkü ajazz klavye konusu gibi olmasın.
Bir hışımla aldık bir hışımla iptal ettik.

Vergi fiyatını indirimsiz fiyattan veya Türkiye muadil fiyat ne ise onun üzerinden alınıyormuş

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Muhammed efe
Dünkü ajazz klavye konusu gibi olmasın.
Bir hışımla aldık bir hışımla iptal ettik.

Vergi fiyatını indirimsiz fiyattan veya Türkiye muadil fiyat ne ise onun üzerinden alınıyormuş
O konu çok karmaşık Türkiye'de muadili varsa ondan bile pahalıya değer biçe biliyorlar. Onuda kaynak almayın yani. Vergi konusunda zaten Epomaker gibi çıkıp çıkmayacağından emin değiliz riskini almak size kalmış falan derler yüksek ihtimal. Mesela geçen sene yapılan indirimlerde ürünün kendi sitesinde bile fiyatı 60 dolardı ama üstüne çizik atıp 90 euro yazmışlardı ürün değerine. Element uydurabilirler yani.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Sercan SAYİT
Stok bitmiş sanırım.

Top Bottom