Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Aras Şimşek

Darkone22

80+ Bronze
Aynen iyi ama çok daha düşük fiyata alan aldı. Bugün veya dün apex alan ve kargoya verilen var mı bugün aldığım ve 3 gün önce aldığım hala verilmedi kargoya. Satışa kapandı diye iptal olmaz dimi?
Hocam ben 1410 tl ye aldım proyu :D dün temu kredisi talep ettim. Ürünü en tepe fiyattan satın aldım şuan 3-1 fiyatına düştü satın alan öyle aldı dedim. Adamlar 500 tl kredi kartına iade etmişler.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
hocam sepette 402 tl ye dustu yaninda 6 ürün daha aldım sonra aldıktan sonra klavye hariç diğerlerini iptal ettim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim soru şurada 2 tane aynı klavyeden geliyor sarı sitede 1rini satarım galiba
Pahalıdan almışım 😁 dur gidim de destekten indirim alayım.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
hocam sepette 402 tl ye dustu yaninda 6 ürün daha aldım sonra aldıktan sonra klavye hariç diğerlerini iptal ettim :D
Benim 2 klavye arasında 45 tl fark vardı dedim bakın 2 ürün arasında 45 tl fark oldu onu bile iade etmediler :D

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Şen
Beyler mouse çektik de olay ne tam şimdi? Mouse sorunlu mu çıktı biri özet geçebilir mi?

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Beyler mouse çektik de olay ne tam şimdi? Mouse sorunlu mu çıktı biri özet geçebilir mi?
Mouse da bir sorun yok sadece 1 kişi sanırım bağlantı kuramadı 2.4 ile bir kişide de sol tıkta basma sorunu varmış, onun dışında ben sorun yaşayan görmedim gerçi daha çoğu kişinin gelmedi ben dahil.

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Şen
Mouse da bir sorun yok sadece 1 kişi sanırım bağlantı kuramadı 2.4 ile bir kişide de sol tıkta basma sorunu varmış, onun dışında ben sorun yaşayan görmedim gerçi daha çoğu kişinin gelmedi ben dahil.
Bu mcu muhabbeti ne tam olarak

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
emir yapar
1 hafta sonra kesinleşir bence

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Aras Şimşek
Benim 2 klavye arasında 45 tl fark vardı dedim bakın 2 ürün arasında 45 tl fark oldu onu bile iade etmediler :D
hocam 2 sipariş geçtim 1. ürün klavye masaj aleti difüzör araç yıkama bezi 890 tl 2. sipariş sadece klavye 580 tl sizce ikisinin de gelmesini bekleyip birini sarı sitede satayım mı yoksa pahalı olanı iptal edip diğerini kullanayım mı

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
hocam 2 sipariş geçtim 1. ürün klavye masaj aleti difüzör araç yıkama bezi 890 tl 2. sipariş sadece klavye 580 tl sizce ikisinin de gelmesini bekleyip birini sarı sitede satayım mı yoksa pahalı olanı iptal edip diğerini kullanayım mı
Bilmiyorum ki ben arkadaşıma satıcam bir tanesini mouse ve klavyenin. :D Diğerlerini de bir set kendime bir set kardeşime aldım. İlk aldığım klavyeyi 945 tl ye aldım bu arada.
1 hafta sonra kesinleşir bence
O kadar hızlı gelirse iyi bence. Daha uçağa gidemedi benim ilk satın aldığım klavye 4 gün önce aldım.

Top Bottom