Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,091
İsim
Zeki Müren
siyah beyazdan daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

siyah mı mavi mi sizce
Bence cok net bir sekilde siyah ama turuncu olsa turuncuyu dusunebilirdim turuncu garip bir sekilde hosuma gitti.
Bir de tanesi 750tl ye geliyor su an bende fiyat gayet guzel gibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
Mehmet Aslan
Mavi bence siyah hoş durmuyor.

Değmez bence.
Valla bizimkiler de ürün aldı aynısını bulana kadar ölme eşşeğim ölme :kekw: 111 tl kredi indirimi boşa gitmiş olacak , mousepad siyah , klavye beyaz , mouse mavi , masa kahverengi oldu çorba gibi :kekw: Neyse benden başka gören olmayacak zaten , en kötü mousepad değişiriz:kekw:

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Aras Şimşek
Bence cok net bir sekilde siyah ama turuncu olsa turuncuyu dusunebilirdim turuncu garip bir sekilde hosuma gitti.
Bir de tanesi 750tl ye geliyor su an bende fiyat gayet guzel gibi
hocam ürün iadesi daha mı mantıklı ama bazı ürünler var tr de o fiyatlara alınması imkansız ben onan ötürü yanında aldığım ürünleri iptal etmedim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,091
İsim
Zeki Müren
hocam ürün iadesi daha mı mantıklı ama bazı ürünler var tr de o fiyatlara alınması imkansız ben onan ötürü yanında aldığım ürünleri iptal etmedim
Kullanacağın ürün aldıysan neden iptal ediyorsun ki bana kupon tanımlandı bende ondan dolayı ucuz

Kylt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Koray
Yav dün mavi aldım bugün siyah stokta değişim yaparlar mı acaba daha gelmemisken

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
psikopat
apex yerine aula f75 tercih etmistim kargoda ajazz aj159 pro oldugu icin ama siyahi gorunce bi tanede apex mi ceksem diye kararsiz kaldim 2klik olduk

Yav dün mavi aldım bugün siyah stokta değişim yaparlar mı acaba daha gelmemisken
degisim yapiliyor

Kylt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Koray
apex yerine aula f75 tercih etmistim kargoda ajazz aj159 pro oldugu icin ama siyahi gorunce bi tanede apex mi ceksem diye kararsiz kaldim 2klik olduk

degisim yapiliyor
Nasıl yapabilirim böyle bir işlemi?

Top Bottom