Aynen Çinliler bizim bayrama özel stok koymuşlar.29 ekim diye falan mı
Hepsinin elinde kalacak zaten ben beleşe aldıklarımı temu fiyatina koyarım piyasa ölsüno markayı bu forumdan baska ne öneren var ne alan büyük ihtimal elinizde kalır. bu forum olmasa ajazz markasından haberi yok kimsenin..
oyun oynuyom yandan bekliyorum bi andan düşerse bi tane alıcamSen hak ettin kral ciddiyim sabahtan 8-4 vardiyalı işçi gibi buradasın valla umarım yakalarsın umudunu kaybetme
ne aldınız hocamHepsinin elinde kalacak zaten ben beleşe aldıklarımı temu fiyatina koyarım piyasa ölsün
dalga geçmiyorum bildiğin f15ler geciyor kafamın ustundenAynen Çinliler bizim bayrama özel stok koymuşlar.
Drop mu bu da düşecekoyun oynuyom yandan bekliyorum bi andan düşerse bi tane alıcam
Hocam denemiştim bı ara çok güzel ama oyun odağınızı dağıtıyorKlavye bakıyorum öneriyorYükleniyor...
share.temu.com
Mouse pad alınır mı? beyler bekar olsamda yinede almazdım görseler aciklayamam da.
İlerde bir şey alirsam arkadaşa alırım ama
eve drop olarak atıyoro kadar çok kargo hızlandıra bastınız ki adamlar uçakla teslimat yapıyor
90x40'ı 260 TL yerine 100 küsür olsa herkese önerirdim de...Hocam denemiştim bı ara çok güzel ama oyun odağınızı dağıtıyor
(En son Başıma bela almayayım diye satmıştım taliplisi çoktu)
üst ekranda f5 atıyorda düşmüyor stok düşersede 1 tane düşüyor 2 tane lazım sipariş içinDrop mu bu da düşecek