belki özel indirim tanımlanmıştır öyle olunca indirimli fiyat üzerine indirim uyguluyor.Vergi hariç 608 ise bedavaymış kimse göremedi sanırım forumda
belki özel indirim tanımlanmıştır öyle olunca indirimli fiyat üzerine indirim uyguluyor.Vergi hariç 608 ise bedavaymış kimse göremedi sanırım forumda
608 e bedava whatgeekten 1650 civarına mı ne mal olmuştu bana tft ekranı olmasa bilegördümde almadım pek takmadım birde bu kadar değerli olucanı tahmin etmedim.
ekransız da mevcut çin pazarı belli olmuyorPro modellerin hepsinde var diye biliyorum.
sanki o fiyat değildi ben 900 yakın gördüm gibi hatırlıyorum aynı ürünü.608 e bedava whatgeekten 1650 civarına mı ne mal olmuştu bana tft ekranı olmasa bile
Gösterdiğiniz pro değil Ak820. Kablolu olanlar Ak820 kablosuz olanlar Ak820 Pro.ekransız da mevcut çin pazarı belli olmuyor
Evet 1k için bir şey değil güzel klavyeVergi hariç 608 ise bedavaymış kimse göremedi sanırım forumda
Yok sadece bej renginde ekran yok maxda.max ekransız pro ekranlı diye biliyorum
en iyi 820 max he oda yokmax ekransız pro ekranlı diye biliyorum
Attığım da kablosuz ve proGösterdiğiniz pro değil Ak820. Kablolu olanlar Ak820 kablosuz olanlar Ak820 Pro.