Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
Bu hiç normal değil çalışıyorsa sorun değil diyerek geçiştirilmemeli.
gümrükte milletin kutusunu açıp tekrar içini koyuyorlar.
çinden ürün alıyorsun normal karşılaman lazım abartmaya gerek yok.
tr aras kargoda tv yolluyorduk sanki zannedersin mızrak atıp öbür tarafından çıkmışcasına delik le geldiğini bilirim.
çünkü aktarmadan aktarmaya gidiyor talebtede bulunsan pek bir şey yapmazlar adamları yormuş olursun emin ol türkiyede olan birşeydir bu.
ve iade için para kazanmak için yapmak doğru bulmuyorum.
herkes bu şekilde ilerlerse ilerde hiç bir şey alamassınız temudan katı kurallar uygular ülkeye.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
tr aras kargoda tv yolluyorduk sanki zannedersin mızrak atıp öbür tarafından çıkmışcasına delik le geldiğini bilirim.
çünkü aktarmadan aktarmaya gidiyor talebetete bulunsan pek bir şey yapmazlar adamları yormuş olursun emin ol türkiyede olan birşeydir bu.
Kankam ben bile ürünün içini altından hasar vermeden açarım böyle hasarlı ürün kontrol edilmez yok öyle bir şey.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
Kutu boş değil ekstra kutuya koymadan yollamışlar ve kutu aşırı hasar görmüş olay bu.
tmm bizede poşette geldi ne bekliyordunki :D
4080 super auros master kutusu yamuk geldi bana hiç birşeyi yoktu kullandım :D:D önemli olan ürünün sağlam olması kırık olmaması şükür etmek lazım
mousda oyle gelicek :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Kutu boş değil ekstra kutuya koymadan yollamışlar ve kutu aşırı hasar görmüş olay bu.
Tamamdır hocam ben yanlış anlamışım neyse her ihtimale karşı gelen ürünlerde video çekimi yapmak lazım.
çünkü aktarmadan aktarmaya gidiyor talebtede bulunsan pek bir şey yapmazlar adamları yormuş olursun emin ol türkiyede olan birşeydir bu.
ve iade için para kazanmak için yapmak doğru bulmuyorum.
herkes bu şekilde ilerlerse ilerde hiç bir şey alamassınız temudan katı kurallar uygular ülkeye.
Gümrükte kutular açılıyor mu? Amazon'dan ve Aliexpress'ten aldığım çoğu yurt dışı ürününde orijinal jelatinleri sökülmemiş oluyordu. Temu'dan ilk alışverişim.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
Tamamdır hocam ben yanlış anlamışım neyse her ihtimale karşı gelen ürünlerde video çekimi yapmak lazım.

Gümrükte kutular açılıyor mu? Amazon'dan ve Aliexpress'ten aldığım çoğu yurt dışı ürününde orijinal jelatinleri sökülmemiş oluyordu. Temu'dan ilk alışverişim.
ihtimali var artık gümrük sıkı fiyata inanmazsa açıp bakma hakkı var.
olabiliyor böyle şeyler yada şüphe duydumu açar.

Top Bottom