Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Yağız Berk Özel
Bakalım ne diyecekler.
1730294579829.png

ambrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
yahya

ma alt limit 670

gümrükte milletin kutusunu açıp tekrar içini koyuyorlar.
çinden ürün alıyorsun normal karşılaman lazım abartmaya gerek yok.
tr aras kargoda tv yolluyorduk sanki zannedersin mızrak atıp öbür tarafından çıkmışcasına delik le geldiğini bilirim.
çünkü aktarmadan aktarmaya gidiyor talebtede bulunsan pek bir şey yapmazlar adamları yormuş olursun emin ol türkiyede olan birşeydir bu.
ve iade için para kazanmak için yapmak doğru bulmuyorum.
herkes bu şekilde ilerlerse ilerde hiç bir şey alamassınız temudan katı kurallar uygular ülkeye.
bence bu abartmak sayılmaz kutunun ilk açılımını tüketici yapması gerekirken ürünün içinnin açılıp bakılması devletin kendi vatandaşına güvenmemesi demektir. devlet bize güvenmezken bizim devlete güvenmemiz bekleniyor. aksi halde sana göre abartmış oluyoruz. gümrük memurun haksız aksiyonlarıyla mağdur olan binlerce insan var. eğer idare önlem ve tedbir alarak paronoyak davranıyorse bireyci bir kişi olarak her insanın paronoya olma hakkı vardır.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Poşete bile razıyım en azından içinde o kadar hasar görmüyor.
knk kargo poşeti ile geliyor tek asdasda incecik oda :D 5 ürün bir paket yapıp bile yollabiliyorlar :D

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Yağız Berk Özel
Klavyenin üzerinde Maçka horonu tepmişler sanırım hocam.
Valla arkadaşıma hediye edecek olsam bunu vermeye utanırım desteği bayağı darlayacağım bakalım sonuçlar ne olacak duruma göre bir daha Temu'dan hiçbir şey almam böyle rezillik olamaz hem kargoyu 16-17 günde ve böyle getir yok öyle.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
bence bu abartmak sayılmaz kutunun ilk açılımını tüketici yapması gerekirken ürünün içinnin açılıp bakılması devletin kendi vatandaşına güvenmemesi demektir. devlet bize güvenmezken bizim devlete güvenmemiz bekleniyor. aksi halde sana göre abartmış oluyoruz. gümrük memurun haksız aksiyonlarıyla mağdur olan binlerce insan var. eğer idare önlem ve tedbir alarak paronoyak davranıyorse bireyci bir kişi olarak her insanın paronoya olma hakkı vardır.
sen pandemide ürün alsan kafayı yerdin rüşvetle ürün veriyordu ptt aldığım gördüm ürünü bana vermeyip kağıt çıkartıyorlardı kağıdı vermeme rağmen veremem diyordu yemek para rüşvet karşılığı ürün teslim ediyorlardı şuan çok iyi bile desek yeridir ben pandemi bu süreci yaşadım.
ilçeden ile gitmişim almak için birde.
gaziantep ptt si 522 kötü yorum vardı direk o sene hiç iyi yorum yoktu.
1730294771101.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla arkadaşıma hediye edecek olsam bunu vermeye utanırım desteği bayağı darlayacağım bakalım sonuçlar ne olacak duruma göre bir daha Temu'dan hiçbir şey almam böyle rezillik olamaz hem kargoyu 16-17 günde ve böyle getir yok öyle.
hediye etmek için problem ama poşetini açmadıysa taşırken yırtılmış olabilir poşetini açtıysa gümrükte kontrol edilmiş kargo poşeti açık mı geldi ?

Aurelia

80+ Bronze

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Yağız Berk Özel
hediye etmek için problem ama poşetini açmadıysa taşırken yırtılmış olabilir poşetini açtıysa gümrükte kontrol edilmiş kargo poşeti açık mı geldi ?
Kargo poşeti yoktu sadece kutu Aras getirdi bu arada ha belirtiyim şu an Ak820 maxla yazıyorum ses bayağı tatlı.
Hocam sizde yedek switch çıkmış mıydı?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Kargo poşeti yoktu sadece kutu Aras getirdi bu arada ha belirtiyim şu an Ak820 maxla yazıyorum ses bayağı tatlı.
Hocam sizde yedek switch çıkmış mıydı?
swtich yok sadece kablo ve tuş sökücü vardı :)

KeyN_N

80+
İki tane turuncu almıştım ikisi de bir gün sonra hazırlanıyor aşamasında iptal oldu. Başka başına gelen var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,712
Üyeler
166,071
Son üye
omer980
Top Bottom