Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Pro ve apex aldım ama sanki apex te sorun çıkacak gibi his var içimde
iyi iyi hocam güle güle kullanınhee tamamdır pro modeli sorunlu sandım, bende ucuza aldım 600e geldi komple rahatke
bendede vardıda alanlardan biri sorun yok demişti bir iki yerdede güncelleme ile çözüldü yazdılar en kötü iade ederiz sıkıntı olmazPro ve apex aldım ama sanki apex te sorun çıkacak gibi his var içimde
2 pro 2 apex aldım inşallah ikisi de üzmez proları iade ederim diyordum da param yanar diye mecbur elimde kalcakPro ve apex aldım ama sanki apex te sorun çıkacak gibi his var içimde
Beyaz harici alırsan sararmazbu tenekeye para verilmez sadece sensörü iyi diye. dedemin sararan dişleri gibi sararıyor 2 - 3 aya. ben aldım siz almayın
Ne kadara aldın2 pro 2 apex aldım inşallah ikisi de üzmez proları iade ederim diyordum da param yanar diye mecbur elimde kalcak
Foto atar mısınbu tenekeye para verilmez sadece sensörü iyi diye. dedemin sararan dişleri gibi sararıyor 2 - 3 aya. ben aldım siz almayın
siyahı da var bu markanın pul pul soyuldu. ilkinde doymadık bi daha aldık ama bu son. bildiğin teneke. vergiyle verdiğiniz bu paralara yazık 600 liralık asus mouse var 4 yıldır tık yok. bunlar lego gibi bi yerden atıyoBeyaz harici alırsan sararmaz
Takip edemedim konuyu kusura bakmayın. Nasıl aldınız o fiyata açıklarmısınız?hee tamamdır pro modeli sorunlu sandım, bende ucuza aldım 600e geldi komple rahatke
siyahı da var bu markanın pul pul soyuldu. ilkinde doymadık bi daha aldık ama bu son. bildiğin teneke. vergiyle verdiğiniz bu paralara yazık 600 liralık asus mouse var 4 yıldır tık yok. bunlar lego gibi bi yerden atıyo