Palo DAYI 👑
80+ Gold
nasıl veriyo verdi dıyıp durmayınm nasıl verıdgınıde soyleyın adamı cıldırtmayın artıkbana 200tl kod verdi
nasıl veriyo verdi dıyıp durmayınm nasıl verıdgınıde soyleyın adamı cıldırtmayın artıkbana 200tl kod verdi
geç kalan kargon varsa direk veriyordostum ne yazıyorsu nnereye yazıyorsun ozelden atsana bir
mesajlar varya promosyonlar oraya geldi girdim baktım apex vardı seçtimnasıl veriyo verdi dıyıp durmayınm nasıl verıdgınıde soyleyın adamı cıldırmayın artık
hiç ürün sipariş ettin mi temudan?beyler yakın zaman da %20 lik kod almayı basarabilen babayiğit bir delikanlı yokmu bizde faydalanalım
ne yaptıysam vermiyor boydan foto atıcam yakında
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen proyudamı aldın
Proyu da 1200 e almıştım. Yalvar yakar 351 Tl kısmi geri iade yaptılarHe iyi bari pro iyi oldu ya 1300 verince içime dokunmuştu millet yarı fiyatına aldı
daha bu sabah 7.30 da klavye aldımhiç ürün sipariş ettin mi temudan?
kurtarabilen kurtarıyor vallaProyu da 1200 e almıştım. Yalvar yakar 351 Tl kısmi geri iade yaptılar
hah o kargoya verilince iade talebinde bulun kargoda olduğu için iade etmiyorlar ama sana kod veriyorlar telafi etmek için. Taktiği bi yerde gördüm kargoda ki apexi iade etmeye çalıştım sistem reddetti ve sohbet botu kupon verdi. İnşallah sende de işe yarar.daha bu sabah 7.30 da klavye aldım
ordan bana cark verıyo 2500tl cıktı diyor ama 2 urun alman lazım diyor diyorda diyor ama bişey vermiyorgeç kalan kargon varsa direk veriyor
mesajlar varya promosyonlar oraya geldi girdim baktım apex vardı seçtim
Yahu nasıl yapıyorsunuz şöyle şeyleri.Proyu da 1200 e almıştım. Yalvar yakar 351 Tl kısmi geri iade yaptılar
Bana niye 850 ye geldi bu746 TL'ye mavili olandan aldım nasil fiyat iyi mi??
yesbeyler yakın zaman da %20 lik kod almayı basarabilen babayiğit bir delikanlı yokmu bizde faydalanalım
ne yaptıysam vermiyor boydan foto atıcam yakında
sen proyudamı aldın