discount card diye bi etkinliği var ya orda 9 tane ürün seçtirtiyor zorunlu ondan dolayı. Tek siparişte 9 ürün geçeceğim yani.5 i geçirme ayrı papet yolluyorlar. Diğer 4 unu de başka tc add soyadla al.
discount card diye bi etkinliği var ya orda 9 tane ürün seçtirtiyor zorunlu ondan dolayı. Tek siparişte 9 ürün geçeceğim yani.5 i geçirme ayrı papet yolluyorlar. Diğer 4 unu de başka tc add soyadla al.
İptal edersin gereksiz 4 ünü.discount card diye bi etkinliği var ya orda 9 tane ürün seçtirtiyor zorunlu ondan dolayı. Tek siparişte 9 ürün geçeceğim yani.
9 paket gören gümrükçü hele hele yapar başta tc aldınsa sorun yok.discount card diye bi etkinliği var ya orda 9 tane ürün seçtirtiyor zorunlu ondan dolayı. Tek siparişte 9 ürün geçeceğim yani.
niye 9 ürün alınca temu tek paket yapmıyor mu ayrı paketlere mi bölüyorAynı satıcı ise geçer paket sayısı 5 den az olursa.
kampanyalı alımlarda iptal oluyor mu öyleİptal edersin gereksiz 4 ünü.
Stok geldikçe gönderilecek sanırım ben de aldım. Ön sipariş olarak görünüyorapex mavi sınırsız stokmu geldi ne yaptı .D
Satıcı farklı olunca oto farklı paket oluyor benim gördüğüm o siparişlerde...niye 9 ürün alınca temu tek paket yapmıyor mu ayrı paketlere mi bölüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kampanyalı alımlarda iptal oluyor mu öyle
Şimdi dongleın ekranına hangi gifi koymak lazım hmm.
Stok geldikçe gönderilecek sanırım ben de aldım. Ön sipariş olarak görünüyor
Ben iptal ettim 3 günde geldi para iadesi.Beyler dün AJ159PRO sipariş verdim 785 tl ye, şimdi iade edip apex i alayım mı? ama para iadesi hemen gerçekleşmezse alamam
KoyulurBülent Ersoy'u
dünyayı aldık yıldım vallahi.Şimdi dongleın ekranına hangi gifi koymak lazım hmm.
Stok geldikçe gönderilecek sanırım ben de aldım. Ön sipariş olarak görünüyor