Yok abi sizin akıl sagliginiz ve ahlakiniz ya yok yada 0Özel bakar mısın
boşver ne anlatmaya çalışıyorsun bunlara sen cevap verdikçe konu üste çıkıyor oda cevaplayacak şimdikanka hasta mısın? apexin sayfasında ne zaman nordic yazdı? ben 20 ekimde aldım proyu 20 ekim akşamı nordic yazıyordu proda, apexte hiçbir zaman yazmadı nordic diye
Direkt iade ederken olan kısımda mi iade almadılar yoksa desteğe mi yazdınız. Desteğe yazmışsanız ayrıntıları atmayın.ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Sen kendi ahlakına bak laYok abi sizin akıl sagliginiz ve ahlakiniz ya yok yada 0
Yalakalık yapmaya devam mı 300 - 500 TL içinSanane dostum temunun umrunda değil bu durum kendileri teklif etmiş zaten sizde kalsın mı diye
Lan olum çıldırtma beni deminden beri iade nasıl alırım diye milletin özeline dadanıyorsunSanane dostum temunun umrunda değil bu durum kendileri teklif etmiş zaten sizde kalsın mı diye
Yok atsın ayrıntıları hepimiz yararlanırızDirekt iade ederken olan kısımda mi iade almadılar yoksa desteğe mi yazdınız. Desteğe yazmışsanız ayrıntıları atmayın.
İnanmıyorum ben talep çıkıyor ozaman talepi SS atsın.Direkt iade ederken olan kısımda mi iade almadılar yoksa desteğe mi yazdınız. Desteğe yazmışsanız ayrıntıları atmayın.
forumun kurallarına uyacak bir şekilde kendi halinde çıldıracaksan olabilir, ben yine ilkokul çocukluğu yapmayarak öfkene hakim olmanı öneririmLan olum çıldırtma beni deminden beri iade nasıl alırım diye milletin özeline dadanıyorsun
1400*Yalakalık yapmaya devam mı 300 - 500 TL için
benim kendimi kandırma şekliSanane dostum temunun umrunda değil bu durum kendileri teklif etmiş zaten sizde kalsın mı diye
Temu ilk geldiği zamanlar ilk iade beleşti zaten istemiyorlardı bizim Türkler tabi bunu suistimal ettiği için kapattılar o muhabbeti diye biliyorum.ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem