Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Konu silinse ülkede açgözlülük oranı düşecek. NET.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
kanka hasta mısın? apexin sayfasında ne zaman nordic yazdı? ben 20 ekimde aldım proyu 20 ekim akşamı nordic yazıyordu proda, apexte hiçbir zaman yazmadı nordic diye
boşver ne anlatmaya çalışıyorsun bunlara sen cevap verdikçe konu üste çıkıyor oda cevaplayacak şimdi

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Direkt iade ederken olan kısımda mi iade almadılar yoksa desteğe mi yazdınız. Desteğe yazmışsanız ayrıntıları atmayın.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

goku010203

80+ Bronze

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Temu ilk geldiği zamanlar ilk iade beleşti zaten istemiyorlardı bizim Türkler tabi bunu suistimal ettiği için kapattılar o muhabbeti diye biliyorum.

Top Bottom