Shix2x
80+ Bronze
La git şurdan ışıkların orda dilenNasıl yani özel gecebilcen mi detaylı bi şekilde anlatır mısın
La git şurdan ışıkların orda dilenNasıl yani özel gecebilcen mi detaylı bi şekilde anlatır mısın
25 dolar için girdiğin hallere bak yazık sanaNasıl yani özel gecebilcen mi detaylı bi şekilde anlatır mısın
Düzgün konuşLa git şurdan ışıkların orda dilen
Sana yazık la25 dolar için girdiğin hallere bak yazık sana
Hacı sen 1 ürüne yaptın ok hmo da hiç mi utanmadın tüm aldığın mouselar için iade alıp mouse gondermemeyi ben anlamadım bide ovunuyon?Arkadaşlar anlamıyor ki, Temu kalsın dedi.
Gelen ürünler Panchip MCU içeriyor.29 ekimde satıcı çoktan söylemişti nordic mcu olmadığını, apexte mcu bilgisi bile yoktu hiçbir zaman temuda
ben raporladım umurlarında olmadıbu konuyu kapatın artık sayın moderatörler gerçekten başka yerlere gidiyor konu
ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicemÖyle bişey olduğunu sanmıyorum kanıt varmı
Hala aynı şeyi yapıyorsun beyinsel sorunlar mı mevcutArkadaşlar anlamıyor ki, Temu kalsın dedi.
kanka hasta mısın? apexin sayfasında ne zaman nordic yazdı? ben 20 ekimde aldım proyu 20 ekim akşamı nordic yazıyordu proda, apexte hiçbir zaman yazmadı nordic diyeGelen ürünler Panchip MCU içeriyor.
Özel bakar mısınben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Hacı kanıt varmı kolpa ation gibi bir ss vs at alıp ozaman böyle bişey olamazben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Sanane dostum temunun umrunda değil bu durum kendileri teklif etmiş zaten sizde kalsın mı diyeHala aynı şeyi yapıyorsun beyinsel sorunlar mı mevcut