Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar anlamıyor ki, Temu kalsın dedi.
Hacı sen 1 ürüne yaptın ok hmo da hiç mi utanmadın tüm aldığın mouselar için iade alıp mouse gondermemeyi ben anlamadım bide ovunuyon?

pcbuilder

80+

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Musa Topçu
Öyle bişey olduğunu sanmıyorum kanıt varmı
ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem

goku010203

80+ Bronze
ben 2 hesapla yaptım ilk hesapta ilk 3 siparişte iade sıkıntı olmadı 4. siparişte gg oldu yeni hesapla denedim ilk 2 siparişte de iade aldılar 3. sipariş gelsin onuda iade edicem o indirim ayağına beni yatırıp ayakta harcadığı günün acısını adam adrese gelip bıçağı takana kadar çıkarmaya devam edicem
Özel bakar mısın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Hacı kanıt varmı kolpa ation gibi bir ss vs at alıp ozaman böyle bişey olamaz

Top Bottom