Kaç dakika sürdü, ben talep oluşturdum sizin gibi sonra napmam lazımHocam, tekrar anlatamam, önceki mesajlara bakın.
Temu istemiyor, size noluyor ben o kısmı kaçırıyorum.Birde diyor ya iade etmek zorunda diye, ürünü geri gönder iade alsin sende kayip yasama firma da kayip yasamasin. Illa mouse belese gelecek onu istiyor.
Valla benimki bozuk ben göndereceğim bana sizde kalsın demiyorlar onlara diyorlar Temu'nun desteği akılsız cidden.isterseniz kalsın demediğine o kadar eminim ki, @Teykage adamın dongle bozuk ona rağmen gönderin diyorlar
adamların müşteri memnuniyeti sistemini suistimal edip enayilik diyorsunuz, size trendyol n11 hepsiburada gibi internet sitesi lazım, öbürleri size fazlaTemunun enayiliği bu arada gelince iade edin deyip geçmesi lazım.
akılsız değil kankam bunlar suistimal ediyorValla benimki bozuk ben göndereceğim bana sizde kalsın demiyorlar onlara diyorlar Temu'nun desteği akılsız cidden.
Yardim edecek varmi?Arkadaşlar 3 hafta önce ak820 max almıştım temudan. 3 5 gun once ise 2.siprais olarak apex mouse ve yaninda bir urun aldim. Bugun 3.sipraisi verecektik fakat aklima 5 urun siniri geldi. Olayi anlatirmisiniz. Ayda 5 urun sinirimi var yoksa 5 siparisin icinde istedigim kadar urun alabilirmiyim?
onu da bulamıyorlar zenith 2000 liraBazı arkadaşlar mcu belirtilenden farklı diye iade istemiş Türkiye de aynı fiyata rampage everest filan bulursunuz
Tabii ki de enayilik bana ürünü lütfen gönderin diyen adamlar bunlara sizde kalabilir diyor.adamların müşteri memnuniyeti sistemini suistimal edip enayilik diyorsunuz, size trendyol n11 hepsiburada gibi internet sitesi lazım, öbürleri size fazla
aynı üründen 5 taneyi geçmeyerek evetHocam tam anlayamadim, simdi ben mesela 1 sipariste 6 7 urun alabiliyormuyum?