Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

asaprocky

80+
Niye ss istemekte bir kusur mu var? Bazı arkadaşlar ss almış zamanında, ben almamıştım.
daha ucuza aldıklarının ssi çok önemliydi ya mouse için, mouse 3 gündür kullanıyorum çatır çatır çalışıyor bu arada baya dolandırıcılık yapıyorsunuz, umarım bir şekilde patlar elinizde

Shix2x

80+ Bronze
temunun verdiği hakkı suistimal ettiğini kabul etmiyor işte, türkiyede yap diyorum ağlıyor haklarını bilmiyor insanlar. aynen trendyol desteğe yanlış mcu kendi sitesinde nordic yazıyor de noluyor bakalım
Birde diyor ya iade etmek zorunda diye, ürünü geri gönder iade alsin sende kayip yasama firma da kayip yasamasin. Illa mouse belese gelecek onu istiyor.

pcbuilder

80+
daha ucuza aldıklarının ssi çok önemliydi ya mouse için, mouse 3 gündür kullanıyorum çatır çatır çalışıyor bu arada baya dolandırıcılık yapıyorsunuz, umarım bir şekilde patlar elinizde
MCU belirtilenden farklı ama o nasıl olacak?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
Birde diyor ya iade etmek zorunda diye, ürünü geri gönder iade alsin sende kayip yasama firma da kayip yasamasin. Illa mouse belese gelecek onu istiyor.
Adamın inisiyatifine kalmış iade etse temuya ajazza büyük rest olur ama kalabilir sonuçta isterseniz kalsın demiş

asaprocky

80+
zaten kanka bide hakkını bilmiyorsan ben ne yapayım diyor türkiyede yap bunu diyince
Mesaj otomatik birleştirildi:

MCU belirtilenden farklı ama o nasıl olacak?
kanka satın aldığın tarihi bi atsana proyu

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
Temunun enayiliği bu arada gelince iade edin deyip geçmesi lazım.

pcbuilder

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,781
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom