Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Benim pro elime geçti. Apex de 1 2 güne ulaşır. Biraz kurcalayıp yazarım buraya. İlk bakış olarak kutusu biraz hasarlı. Umarım mouseda bir sıkıntı yoktur.
Benim laptopa 8k Hz çok geldi galiba dmsmnfksfkls 7.3 üstünü göremiyor bile yazık garibim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim apex geldi 8k testi de yaptım sorunsuz çalışıyor bedavaya aldık resmen
Kaç heartz veriyor hocam? Bir de işlemciniz nedir?

Son düzenleme:

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Arkadaşlar bu ne oluyor bundan sonra verdiğim 2 sipariş gümrük muayenesi tamamlandı.Ama bu siparişte böyle bir şey yazıyor karışık mi gidiyor sıra
Screenshot_2024-11-06-17-56-37-487_com.einnovation.temu.jpg

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
ürün elime geldi ama ne yapcağımı bilmiyorum uygulamasının adı ney

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ahlak polisimi kesildin insanların kararına?
Sizi ne ilgilendiriyor??? Muhtmelen ya al satçi yada beleşçisin bu yüzden bu kadar zoruna gitmiş belli😂

-olay ahlak değil olay öyle yapanlar yüzünden ihtiyacı olanlar ürünü alamıyor eğer aç göz olmasaydı bu şekile insanlar olmasaydı türkiyede'de çok güzel ürünleri alabilirdim mesela Amazon eğer aldığın ürün bozuksa sana tam para iadesi yapıyordu ve ürünü sende bırakıyordu ama fırsatçılar yüzünden TR'den kalktı bir ton buna benzer olay var emin ol eğer fırsatçılar olmasa ekonomi bu kadar kötü olmazdı yine malum sebeplerden kötü olurdu ama bu kadar değil yani bir kaç kişinin fırsatçılığı ahlaksızlığı hepimizi etkiliyor (kelebek etkisi git araştır)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Selim

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Benim laptopa 8k Hz çok geldi galiba dmsmnfksfkls 7.3 üstünü göremiyor bile yazık garibim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç heartz veriyor hocam? Bir de işlemciniz nedir?
Hocam merak etmeyin 7K gayet iyi hatta 2K bile Yeterince fazla bir şey yani 8K ultra bir seviye yani dünyadaki en yüksek Hz. Zaten. Daha üstü yok ve bu E-Sporcular için yani 4K profosyenel oyuncular için yeterli seninki 7K normal yani 7K da top bir Hz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Hocam merak etmeyin 7K gayet iyi hatta 2K bile Yeterince fazla bir şey yani 8K ultra bir seviye yani dünyadaki en yüksek Hz. Zaten. Daha üstü yok ve bu E-Sporcular için yani 4K profosyenel oyuncular için yeterli seninki 7K normal yani 7K da top bir Hz.
Yok 16k da verse yine 2 4 de filan oynarım. Öyle "profeyşınıl" oynamadığım için bir önemi yok gözümde.

Thadox

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom