harbi öyle mi ona göre apexi açmicam satıcam açmadan ne fark var aradaArkadaşlar inanılır gibi değil ama gerçek şu ki AJ159 PRO APEX den daha kaliteli. Malzeme kalitesi olarak direk belli ediyor kendisini
ciddi mi ona göre sipariş vericemArkadaşlar inanılır gibi değil ama gerçek şu ki AJ159 PRO APEX den daha kaliteli. Malzeme kalitesi olarak direk belli ediyor kendisini
harbi öyle mi ona göre apexi açmicam satıcam açmadan ne fark var arada
siyah var elimde
Pronun sesi bir tık daha tok ve malzeme kalitesi. aynı sanırım. şimödi kimseyi yanıltmak istemem.ciddi mi ona göre sipariş vericem
apexte sözde daha iyi olan bi buz kaplama varmış ama el terletiyo diyen vardıPronun sesi bir tık daha tok ve malzeme kalitesi. aynı sanırım. şimödi kimseyi yanıltmak istemem.
Görsel attımapexte sözde daha iyi olan bi buz kaplama varmış ama el terletiyo diyen vardı
dağıtmaktan kastın satmak mı hocamSaldırı köpekbalığı da iyi aslında ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse
Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görsel attım
Hayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrıdağıtmaktan kastın satmak mı hocam
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yaniSaldırı köpekbalığı da iyi aslında ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse
Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görsel attım
pembeyi satarsanız talibimHayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
Siz bana özelden yazın olumlu olumsuz dönüş yaparımpembeyi satarsanız talibim
mesaj atılmıyorSiz bana özelden yazın olumlu olumsuz dönüş yaparım