Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,769
İsim
Kerem Çavuş
Benim apexin kutusu açık şekilde geldi muhtemelen iade ürün , ayrıca kutuda da büyük bi hasar vardı mouse umarım zarar görmemiştir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
DPI ışığı yeşil yanıp yanıp sönüyor off mode mouse kablo takılı halinde hareket ettirdiğimde çalışmıyor
dogru drıvırı ındırırdıgıne emınsın degılmı mousun suruculerını falan kaldırıp en bastan yaprmısın yada usb 2.0da ise 3.0 a takıp denermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim apexin kutusu açık şekilde geldi muhtemelen iade ürün , ayrıca kutuda da büyük bi hasar vardı mouse umarım zarar görmemiştir
aga resım atarmısın

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Apex ve proyu deneyenler ikisini kıyaslayabilir mi? Pro kullanıyorum memnunum apex pro kadar kaliteli mi?

gümrükte kontrol edildiği için kutu açık geliyor zaten
Benimki kapalı kutu gelmişti

Palo DAYI 👑

80+ Gold
DPI ışığı yeşil yanıp yanıp sönüyor off mode mouse kablo takılı halinde hareket ettirdiğimde çalışmıyor
başka usb portuna taktım kasada ki bu seferde normal mouse üstündeki kırmızı ışık yanıyor yine ama aktif çalışma yok
şu konuya bır bakarmısınız lütfen

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Doğukan
Apex ve proyu deneyenler ikisini kıyaslayabilir mi? Pro kullanıyorum memnunum apex pro kadar kaliteli mi?

normalde jelatinli kutularda gelmesi gerek fakat gümrükte doğal olarak kontrol edildiği için içini açıp bakmak zorundalar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
dogru drıvırı ındırırdıgıne emınsın degılmı mousun suruculerını falan kaldırıp en bastan yaprmısın yada usb 2.0da ise 3.0 a takıp denermisin

aga resım atarmısın

aga resım atarmısın
kasadaki bütün portları denedim sadece 1 tanesinde çalıştı kablolu ilginç bir şekilde dongle ile deneyeceğim

Palo DAYI 👑

80+ Gold

yukarı konu attım

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tüm ürünler tek bir gümrük çalışanının elinden geçmiyor. Açık veya kapalı gelmesi durumu değişebilir. Bazıları kutusundan ve jelatininden tatmin olup açmazken bazıları ise ne olursa olsun içeriğine bakmak isteyebilir.

Top Bottom