iyi fiyata almışsın da nasıl bu fiyata geldiMerhaba Apex ve Aulayı toplam her şey dahil 1325 TL'ye aldım. sizce iyi mi hiç ihtiyacım yoktu boşa para harcadım Alıntıyı görüntüle
iyi fiyata almışsın da nasıl bu fiyata geldiMerhaba Apex ve Aulayı toplam her şey dahil 1325 TL'ye aldım. sizce iyi mi hiç ihtiyacım yoktu boşa para harcadım Alıntıyı görüntüle
Farklı bir yerde oturuyor kendisi sorun olur mu acababen isim soyad, tc, telno farklı aile bireyi yaptım, adres kendi adresim yaptım
klavye o fiyata nasıl düştü ?Merhaba Apex ve Aulayı toplam her şey dahil 1325 TL'ye aldım. sizce iyi mi hiç ihtiyacım yoktu boşa para harcadım Alıntıyı görüntüle
Valla senden öğrendim eyvallah
ikisindende iyiya bu konuyu gordum oyle cektım bı tane kablosuz maouse arıyordum ne kadar ıyı bu maouse ? logistech sperlıghttan ıyı mı ? ya da
ATTACK SHARK X3 ten iyi mi ?
Hocam peki hangi kargo şirketiyle geliyor?10 gun
Hacı sökmeyi denedim sökemedim başımıxa iş almayalım dedim öyle duruyodur herhalde dedim toz felan olmaısj diyehayda...
rica ederim bende diğerlerinden öğrendim daha gelmedi mouse bana 3 kasımda almıştımValla senden öğrendim eyvallah
Bende aynı şekilde bekliyorum İstanbul aktarmadaymışrica ederim bende diğerlerinden öğrendim daha gelmedi mouse bana 3 kasımda almıştım
hocam bence direkt yeni skatez alın çünkü stok skatezler berbat denebilir. küçük bir iğne yardımıyla çıkarmayı deneyebilirsiniz bence.Hacı sökmeyi denedim sökemedim başımıxa iş almayalım dedim öyle duruyodur herhalde dedim toz felan olmaısj diye