ozellik olarak daha iyi malzeme kalitesi razerin daha iyidirViper ultimate kullanıyorum apex daha mı iyi?
ozellik olarak daha iyi malzeme kalitesi razerin daha iyidirViper ultimate kullanıyorum apex daha mı iyi?
Kanka 400 liraya rgb led aldım çok iyi link atiyim bakAula f75 hariç baska ne alabilirim bu siteden
iyi fiyata almışsın da nasıl bu fiyata geldi
Mesajlar kısmında promosyon adı altında indirim kuponu ekranına tıkladım klavyeyi seçince 295 e düşürdü.klavye o fiyata nasıl düştü ?
Şu klavye biraz estetik olsa ah bi ısınamadım gitti
önerebileceğin skatez varmıdır hocam link falan atabilirmisinhocam bence direkt yeni skatez alın çünkü stok skatezler berbat denebilir. küçük bir iğne yardımıyla çıkarmayı deneyebilirsiniz bence.
Gelince bakarım çok pro oyuncu değilim rahatlığı kalitesi daha önemli beğenmezsem satarımozellik olarak daha iyi malzeme kalitesi razerin daha iyidir
Hacı valla kitap gibi diyom bende kaymıyo istediğim gibi, mousepadden mi diyorum çıkdırıyodumhocam bence direkt yeni skatez alın çünkü stok skatezler berbat denebilir. küçük bir iğne yardımıyla çıkarmayı deneyebilirsiniz bence.
almislar1 adet siyah stokta @Quiwick
Klavyeyi nası 300 e alıyon kafayı yicemMerhaba Apex ve Aulayı toplam her şey dahil 1325 TL'ye aldım. sizce iyi mi hiç ihtiyacım yoktu boşa para harcadım Alıntıyı görüntüle