700tl kredi var almalı mıyım aula f75 ile
hangı turunu aldın obsıdıanıntabii ki önerilerim esptiger ice v2 ya da xraypad obsidian. İkisinin içeriği de 40 adet universal dot. Bunları kullanabilirsiniz. İce v2 stoğu bitmiş ama xraypad duruyor. onun dışında esptiger yanzi de var sıralamaları şu şekilde Hız olarak yanzi>obsidian>ice v2 kontrol olarak ice v2>obsidian>yanzi aralarında karşılaştırma böyledir ice v2 kontrol skatez sanıp almayn aralarında karşılaştırma sadece hepsi güzel kaydırır. Ben hepsinde ara bir skatez olduğu için obsidian almaya karar verdim. tercih sizin.
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8mm katkılı PTFE Paket 2 set içermektedir.wraithesports.comESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korurken pürüzsüzlüğü artırır. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması...wraithesports.comESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Kardeşim bu kapansa yeni konu açılacak burası forum ayrıca isteyen istediğini konuşabilir yarın kendi forumunu açarsan bu gibi konuları kapatırsın ama şu an öyle bir durum söz konusu ddğilHocam üstüne niye alındın beleş dağıtılsa bu kadar konuşulmaz
hocam bence biraz f5 atarak bekleyin illaki gelir diye düşünüyorum ilk zamanlar ben de sürekli f5 ata ata pembe modeli almıştımkaçtı hocam ya bakıyorum süreklide çok hızlılar
eyvah hocam o gelen 1 stok büyük ihtimalle oydu yanlışlıkla tıklamayın siyah alanlar seçmeden değiştiriyor diye biliyorum renk seçeneği sadece 1 adet kalırsaMaviyle Siyah değişmek isteyen var mı beyler siparişte yanlışlıkla değiştim
Hediyeliktir diye düşünüyorum pembe modelininhocam bence biraz f5 atarak bekleyin illaki gelir diye düşünüyorum ilk zamanlar ben de sürekli f5 ata ata pembe modeli almıştım