Ben öyle yaptım. Şu an bir sorun yok gibi.670 tlyi geçip ödemede çıkartınca ürünler gönderiliyor mu deneyen var mı 670 i geçmezseniz gönderilmez de yazıyor
Gönderiliyor hocam problem yok.670 tlyi geçip ödemede çıkartınca ürünler gönderiliyor mu deneyen var mı 670 i geçmezseniz gönderilmez de yazıyor
Hocam şu kısım demi burası yanlış anlamadıysamarkadaşlar renk değiştirme olayı diğer stoklar olunca gözüküyor attığım ekran görüntüsünde bir kutucuk var APEX Siyah yazan kutucuğa tıkladığınızda diğer ürünleri seçebiliyorsunuz ama bu durum stok olunca ve sipariş paketlenmeden önceki kısımda yapılabiliyor. O yüzden ortalama 2 3 saat süreniz var.
Alıntıyı görüntüle
Aylık 5 ürün sipariş hakkınız var.1 tane mouse aldım. Şimdi aynı hesaptan aynı tc ile yeni bir mouse veya aula klavye filan alabiliyor muyum?
Aynen, benim elimde bi tık büyük. Ayrıca bu mouse'un deathadder v2'den kablosuz olması dışında bir artısı olduğunu da sanmıyorum. Ki benim için bir sorun bile değil. O kadar övülünce bi sorayım dedim.Ben geçtim güzel mouse ama değmez bence, sırf kablosuz diye kullanıyorum DA V2 den sonra elime tam oturmuyor arada boyut farkı çok fazlaç
aynen hocam görselin tam sağında çıkar stok gelirseHocam şu kısım demi burası yanlış anlamadıysam
Alıntıyı görüntüle
eyv hocam teşekkür ederim. F5 serüveni başlasınaynen hocam görselin tam sağında çıkar stok gelirse
alınır tabii ki hocam bu sayfaya cıktığımızda nası tekrar giriyodur kelime neydi acabaAlınır mi ikisi bu krediyi veriyor mu ve şu lede kulaklık falan konulurmu
bende olmuyor o müşteri hizmetlerine yönlendiriyor müşteri hizmetleri isterse verebiliyorum bunuBota kampanyalardan yararlanamıyorum yazarsanız size kupon verir