❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bunu kullanarak aula f75 Alınır mı?

Ekler

• Screenshot_20241117-155534_Temu.jpg
    Screenshot_20241117-155534_Temu.jpg
    1.1 MB · Hit: 77
aga herkes 3 er 5 er tane alıyor galiba her dakika 100 100 artıyor satış sayısı askopfaopkgsoapmgopmasas mavi de tükenir yakında

siyah almayı düşünüyorumda yanına bir de güzelinden mouse pad önerecek varmı

Renk değiştirmeyi nasıl yapıyoruz hocam
arkadaşlar renk değiştirme olayı diğer stoklar olunca gözüküyor attığım ekran görüntüsünde bir kutucuk var APEX Siyah yazan kutucuğa tıkladığınızda diğer ürünleri seçebiliyorsunuz ama bu durum stok olunca ve sipariş paketlenmeden önceki kısımda yapılabiliyor. O yüzden ortalama 2 3 saat süreniz var.
1731848250437.png

Delirticek beni şu müşteri hizmetleri ! Diyorum ki üst limiti aşmıyor sipariş ama onaylama kısmında aşıyor diye uyarı var, bana 'alt limitin olmasının sizi rahatsız ettiğini anlıyoruz ama yapabileceğimiz bir şey yok' diyor! DELİRCEM! 3 KERE DEDİM 3 KERE AYNI CEVABI VERDİ! En sonunda anlatabildim üst limit olduğunu şimdide ne diyor biliyor musunuz? (DELİRMELİK) ''Şu anda nasıl hissettiğinizi anlıyorum. Siparişinizin limiti aşmadığı için, siparişinizdeki bazı ürünleri silmeyi veya çıkarmayı deneyebilir ve diğerleri için farklı bir sipariş verebilirsiniz.'' LİMİTİ AŞMADIĞI İÇİN ÜRÜNLERİ SİLİN DİYOR VAY ZEKAYA BAK GÖRÜYON MU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,289
Üyeler
186,464
Son üye
Burakkayax
Geri