Gurkanpiro
80+ Gold
yedılermavisi 1 stokta bitti ben siyahını arıyorum ya
yedılermavisi 1 stokta bitti ben siyahını arıyorum ya
Gayet şık rgb görmek istiyorsan pavyona gidebilirsinizHocam dis görünüşü sik degil sadece ne bileyim rgb vs olabilir
RGB var zatenHocam dis görünüşü sik degil sadece ne bileyim rgb vs olabilir
kesinlikle almalısın kıyaslanacak mouselar değillerhocam bende tuf m3 var asus mouse bunu almalımıyım sence
533beyler ürün kaç tlyi vergisiz ona göre ürün ekleyip pusuda bekleyecem
JahakaheuahahahahahhahaGayet şık rgb görmek istiyorsan pavyona gidebilirsiniz
Kazımakla olmaz delmen lazım 2 kat PBT keycaps var baya kaliteli ve kalınlar çıkar bak anlarsın. Keycaps değiştirebilirsin zaten siyahın renkleri lacivertimsi pek hoş değil benceHocam gördüyorsundur klavyenin Harflerinin içide sarı bunları şefaf yapabilme imkanımız var mıdır? RGBler içinde parlasa aklımda Tüm harflerin içlerini kazımak var. Geceleri daha rahat harfleri görmek için
RGB var zaten ama ben RGB kendi isteğimle kapatıyorum bazen çok hoş duruyor beyaz rengiGayet şık rgb görmek istiyorsan pavyona gidebilirsiniz
olabilir ama ben değiştirmeyi düşünmüyorum zaten para kalmadı daha apexi alırsam 0 a düşerim direktKazımakla olmaz delmen lazım 2 kat PBT keycaps var baya kaliteli ve kalınlar çıkar bak anlarsın. Keycaps değiştirebilirsin zaten siyahın renkleri lacivertimsi pek hoş değil bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
RGB var zaten ama ben RGB kendi isteğimle kapatıyorum bazen çok hoş duruyor beyaz rengi
rgb acarsaniz 17.5 rgbsiz 266 saat yazmislar kutusuna veya yardim kitapcigina oyle okudumŞarjı nasıl gidiyor?
arkabeyler bu dongleları kasanın arkasınamı takalım önünemi