Vay be hocam. Konuyu siz açtınız, 876 sayfa olmuş.STOKTA TEKRAR ARKADAŞLAR
Vay be hocam. Konuyu siz açtınız, 876 sayfa olmuş.STOKTA TEKRAR ARKADAŞLAR
ben ne bileyim kral switchlerin kalitesi kötü demek kinasıl bozuluyor
Net bir şey söyleyemem cs oynarken kablosuz gecikme olur diye korkuyorum (2.4GHz denedim aslında gecikme yoktu ama yine de garantiye almak istiyorum bir kez takılsa ölüyorum çünkü. Hiç takılmadı ama garantici davranıyorum) kablosuz modda iken şarj göstergesi her zaman tam dolu gözüküyordu birkaç saat RGB açık kullandım kablosuz oynamadı hiçŞarjı nasıl gidiyor?
hocam bende tuf m3 var asus mouse bunu almalımıyım sencecidden 1kya doğru gidiyor bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim
Hocam dis görünüşü sik degil sadece ne bileyim rgb vs olabilirHocam sen avrupada mı yaşıyorsun bu fiyatlara bluetoothlu mekanik klavye fln alıyorsun ekstra yapan özelliği nasıl kelime ben anlamadım fiyatlardan haberiniz yok sanırım
Hocam gördüyorsundur klavyenin Harflerinin içide sarı bunları şefaf yapabilme imkanımız var mıdır? RGBler içinde parlasa aklımda Tüm harflerin içlerini kazımak var. Geceleri daha rahat harfleri görmek içinHiç canlı görmedin heralde? Baya kaliteli bir ürün şüphen olmasın. Zaten apexten sonra en çok ilgi gören ürün bu şuanda. Klavye indirimsizken 2500 civarında bile fiyatına göre çok kaliteliydi şuanda 900tl . Taş gibi klavye maşallah kullanıyorum 1 haftaya yakın olacak çok memnunum.
ÇıkarırArkadaşlar Ryzen 5 5600G işlemci var 8k'da sıkıntı çıkarır mı?
%20 de vermiyolar bana100 kredı vermıyolar o7
hayat bitti desenize hocam100 kredı vermıyolar o7