Spectre_zz
80+ Bronze
emin olun, denendi.
Hocam sen avrupada mı yaşıyorsun bu fiyatlara bluetoothlu mekanik klavye fln alıyorsun ekstra yapan özelliği nasıl kelime ben anlamadım fiyatlardan haberiniz yok sanırımAula f75 siyah link atabilecek var mi fiyatı hep bu civarda miydi ve ekstra yapan özelliği ne
Alırsanız haber verin hocamgelene kadar kredı ıstıyek barı
benim 4 günde 2 tuş bozulduVe bu aula f75 kesinlikle alınır mi hic klas durmuyor görünüşü ya
Özellikleri çok iyi fiyatına göre. Normalde 70 dolar falan yurt dışında. 70 dolarken bile f/p diyenleri gördüm ama çok da tercih edilmiyordu. Şuanda bu fiyata bu düzey mouse inanılmazBu mouse neden bu kadar talep gördü? Konuyu inceleyemedim ama bişey kaçırıyorum gibi hissediyorum
nasıl bozuluyorbenim 4 günde 2 tuş bozuldu
Ne dilenicez artik o zamanvermiyolar
Aula F75 konusuna yazsanaAula f75 siyah link atabilecek var mi fiyatı hep bu civarda miydi ve ekstra yapan özelliği ne
mng yada pttArkadaşlar hangi kargo ile geliyor?
Hadi ya geçmil olsun hangi tuşlarbenim 4 günde 2 tuş bozuldu
Şarjı nasıl gidiyor?Hiç canlı görmedin heralde? Baya kaliteli bir ürün şüphen olmasın. Zaten apexten sonra en çok ilgi gören ürün bu şuanda. Klavye indirimsizken 2500 civarında bile fiyatına göre çok kaliteliydi şuanda 900tl . Taş gibi klavye maşallah kullanıyorum 1 haftaya yakın olacak çok memnunum.
Birkaç gün önce 100tl verdi biriArkadaşlar artik 110 tl kredi vermiyolar mi