hakanyagar92
80+
sallarsan sallanır tabi niye sallıyonsorunun videosunu YouTube
sallarsan sallanır tabi niye sallıyonsorunun videosunu YouTube
pro modeli sallanmıyor ondan bi sorayım dedim dayısallarsan sallanır tabi niye sallıyon
Fazla fazla aldılarsa fazla fazla sattılar demektir burada ahının kalacağı bi durum yok parayı daha hızlı koymuş daha fazla almış ya da sen yetişememişsinYa abi alamadık ya o kadar fazla fazla aldılar ki bittiyse çok üzülürüm ahım kalır
Yine mi stok beklemeye gerek yok artık o zamanÜrün üretimden kaldırıldı diyor hay a
PusudayımFazla fazla aldılarsa fazla fazla sattılar demektir burada ahının kalacağı bi durum yok parayı daha hızlı koymuş daha fazla almış ya da sen yetişememişsin
Yorumu silmeyin hocam gereği yok düzgün bi tartışma bu sadeceHocam parası olanın dediği oldu işte bende altınımı bozdurdum askere gitmeden kardeşime bir şeyler bırakayım dedim. Neyse haklısınız siliyorum yorumu
haklısın o kadarNoldu? Böyle olunca stok gelmiyor mu? Tüh ya
Mıknatıslı şey sallanırsa çıkar tabii bunu sorun diye kim paylaştı la?sorunun videosunu YouTube
Kanka gelirse 2-3 tane gelir stok. O da zaten bi kaç dakika içinde muhtemelen tükenir.Noldu? Böyle olunca stok gelmiyor mu? Tüh ya
Tekrar gelir 3-4 güne.Of ya
Sahibindende 1600 1800'e satıyorlar. Düştü bizim hayaller suya desene... Farem bozulmak üzere. 350 de kredim vardı 500e gelir diyordum...