Kanka onun kargo şirketi ile alakası yok gümrükten çıkan ürün kargoya teslim ediliyor. Bağımsız birbirinden tüm ürünler aynı gümrükten geçiyor yani.Şu gümrük olaylarında en iyi kargo şirketi ptt dün gümrüğe gelen kargoyu bugün işleme koydular. Aras 16 kasımda gümrüğe geleni bekletiyor.
İnşallah ya. G102 bile 600TL olmuş...Tekrar gelir 3-4 güne.
Evet , ama ürünler gümrükten 1 2 gün içinde zaten geçiyor burada önemli olan kargo şirketlerinin kargoyu işleme koymaları 1 günde gümrükten geçen kargoyu 6 günde işleme koyamadılar geçen sefer.Kanka onun kargo şirketi ile alakası yok gümrükten çıkan ürün kargoya teslim ediliyor. Bağımsız birbirinden tüm ürünler aynı gümrükten geçiyor yani.
Kankam ben İstanbul'da olduğum için 1-2 güne her zaman geliyor maks ama sen uzak ildeysen bilemiyroum. 8 gün bence gümrük çıkarmamıştır ondandır.Evet , ama ürünler gümrükten 1 2 gün içinde zaten geçiyor burada önemli olan kargo şirketlerinin kargoyu işleme koymaları 1 günde gümrükten geçen kargoyu 6 günde işleme koyamadılar geçen sefer.
Tabi oda olabilir ancak gümrük ile bir sorun olacağını sanmıyorum.Kankam ben İstanbul'da olduğum için 1-2 güne her zaman geliyor maks ama sen uzak ildeysen bilemiyroum. 8 gün bence gümrük çıkarmamıştır ondandır.
Yok yok gümrük ile ilgili. Benim farklı firmalardan gelen ürünlerimde 10-12 gün kalıyor bazen. Bazen aynı gün geçiyor. Emin ol %95 gümrük kaynaklı problemlerin.Tabi oda olabilir ancak gümrük ile bir sorun olacağını sanmıyorum.
Temu yu çok bilmiyorum aliexpressten 30 tane sipariş vermişimdir , Gümrükte çok beklemiyorlardı.Yok yok gümrük ile ilgili. Benim farklı firmalardan gelen ürünlerimde 10-12 gün kalıyor bazen. Bazen aynı gün geçiyor. Emin ol %95 gümrük kaynaklı problemlerin.
Aras 11 gündür bekletiyor beniŞu gümrük olaylarında en iyi kargo şirketi ptt dün gümrüğe gelen kargoyu bugün işleme koydular. Aras 16 kasımda gümrüğe geleni bekletiyor.
benim kargoda aras ile geliyo korkutmadı değilAras 11 gündür bekletiyor beni
Benim dün sipariş verdiğim apexi kargoya vermişler , MNG ile geliyor.Aras 11 gündür bekletiyor beni