FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,397
Gözüm doysun insanlar alsın sonra kalırsa yedek alırız.Keşke olsa da 1-2 tane daha alsam.
Gözüm doysun insanlar alsın sonra kalırsa yedek alırız.Keşke olsa da 1-2 tane daha alsam.
Aga 4 tane Aj099, Aj159 MC alanların gözü doymamış demek ki benim de doymasın.Gözüm doysun insanlar alsın sonra kalırsa yedek alırız.
ekran kartı ekran kasa ekran lı soğutucu ekranlıKeşke olsa da 1-2 tane daha alsam.
İnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
2000tlnin altına geldiği sürece direkt alınır
Sesi çok güzel hocam. Ekran boş 1 kere gif koyup daha suratına bakmazsiniz olmasa da olur yani. Ama sesi harika.
Cevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım2 üründe bende mevcut kesinlikle alınır
Yalnız hocam 1k 2k aralığında gümrük işi sıkıntı değil mi yaİnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
2000tlnin altına geldiği sürece direkt alınır
Vergisiz hali 30 euroyu geçmese yeter. Benim vergi dahil 1230 TL olan Ak820 max bu sabah 1'de geçti gümrükten.Cevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım
Yalnız hocam 1k 2k aralığında gümrük işi sıkıntı değil mi ya
vergisiz ürün fiyatı 30 doları geçtiğinde temu zaten sepetinizi onaylamanıza izin vermiyor , vergili fiyatı da pek önemli değil muhtemelen ben de ilk defa aldım göreceğizCevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım
Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?Vergisiz hali 30 euroyu geçmese yeter. Benim vergi dahil 1230 TL olan Ak820 max dün geçti gümrükten.
Yok ürünün detayına bile sokmuyor satıştan kalkıncaBilgisayardan girerse atılıyor aslında ama olsun.
Yok hocam zaten temu geçmeyecek ürünü satın almana izin vermiyor limit koymuş kendiCevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım
Ayın 14'ünde Temu'dan almıştım. Max Pro'nun bir üst modeli olarak çıkarıldı birkaç iyi yanı vardır herhalde aralarındaki farkı bulamadım belki içinde birkaç ekstra foam falan vardır. İki klavyeyi de vergisiz 1000 TL ve altına bulursanız kesinlikle kaçırmayın.Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?
batarya switch tft ekran farkları felan var.Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?
vergisiz ürün fiyatı 30 doları geçtiğinde temu zaten sepetinizi onaylamanıza izin vermiyor , vergili fiyatı da pek önemli değil muhtemelen ben de ilk defa aldım göreceğiz![]()
İyiymiş böyle sisteme can kurban, ilk temu alışverişimizi yapacağız gibi duruyor.Yok ürünün detayına bile sokmuyor satıştan kalkınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam zaten temu geçmeyecek ürünü satın almana izin vermiyor limit koymuş kendi
Ayın 14'ünde Temu'dan almıştım. Max Pro'nun bir üst modeli olarak çıkarıldı birkaç iyi yanı vardır herhalde aralarındaki farkı bulamadım belki içinde birkaç ekstra foam falan vardır. İki klavyeyi de vergisiz 1000 TL ve altına bulursanız kesinlikle kaçırmayın.
Tamamdır teşekkür ederim, ben de bekliyorum o halde pro veya maxi. Hediye olarak gayet tatmin eder diye düşünüyorum, kötü bir şey almak istemiyordum iyi oldu.batarya switch tft ekran farkları felan var.
Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?