Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
Keşke olsa da 1-2 tane daha alsam :D.
ekran kartı ekran kasa ekran lı soğutucu ekranlı :D mouse klavye ekran olucak bu gidişte soğutucu geri sattım sıvıya geçtim heryerim gösterge veya dijital ekran oldu ama yüzüne bile bakmıyoruz. rgb ler kapalı aklıma gelmiyor ama mouse isterdim sırf ordan şarj yüzdesi felan gösterme varsa süper olur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,805
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

2000tlnin altına geldiği sürece direkt alınır
Sesi çok güzel hocam. Ekran boş 1 kere gif koyup daha suratına bakmazsiniz olmasa da olur yani. Ama sesi harika.
2 üründe bende mevcut kesinlikle alınır
Cevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım :D

2000tlnin altına geldiği sürece direkt alınır
Yalnız hocam 1k 2k aralığında gümrük işi sıkıntı değil mi ya

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
Cevaplar için teşekkürler, ben de onların pususuna yatayım bari denk gelirse alırım :D

Vergisiz hali 30 euroyu geçmese yeter. Benim vergi dahil 1230 TL olan Ak820 max bu sabah 1'de geçti gümrükten.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

vergisiz ürün fiyatı 30 doları geçtiğinde temu zaten sepetinizi onaylamanıza izin vermiyor , vergili fiyatı da pek önemli değil muhtemelen ben de ilk defa aldım göreceğiz :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,805
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Vergisiz hali 30 euroyu geçmese yeter. Benim vergi dahil 1230 TL olan Ak820 max dün geçti gümrükten.
Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?

Amd34

80+ Silver
Bilgisayardan girerse atılıyor aslında ama olsun.
Yok ürünün detayına bile sokmuyor satıştan kalkınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam zaten temu geçmeyecek ürünü satın almana izin vermiyor limit koymuş kendi

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
Yine yakın zamanda temudan mı almıştınız hocam, iyi fiyatmış. Prodan iyi mi max, farkları neler?
Ayın 14'ünde Temu'dan almıştım. Max Pro'nun bir üst modeli olarak çıkarıldı birkaç iyi yanı vardır herhalde aralarındaki farkı bulamadım belki içinde birkaç ekstra foam falan vardır. İki klavyeyi de vergisiz 1000 TL ve altına bulursanız kesinlikle kaçırmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb
batarya switch tft ekran farkları felan var.

off yüreğim daraltı ilk günden beri stok bekliyoruz alsak kafamız rağat olurdu iyice sıkıldım bugun mouse konusunda :(
10bin sayfa yazı yapıcaz bunun yüzünden.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,805
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
vergisiz ürün fiyatı 30 doları geçtiğinde temu zaten sepetinizi onaylamanıza izin vermiyor , vergili fiyatı da pek önemli değil muhtemelen ben de ilk defa aldım göreceğiz :D
Yok ürünün detayına bile sokmuyor satıştan kalkınca

Yok hocam zaten temu geçmeyecek ürünü satın almana izin vermiyor limit koymuş kendi
İyiymiş böyle sisteme can kurban, ilk temu alışverişimizi yapacağız gibi duruyor.
Ayın 14'ünde Temu'dan almıştım. Max Pro'nun bir üst modeli olarak çıkarıldı birkaç iyi yanı vardır herhalde aralarındaki farkı bulamadım belki içinde birkaç ekstra foam falan vardır. İki klavyeyi de vergisiz 1000 TL ve altına bulursanız kesinlikle kaçırmayın.
batarya switch tft ekran farkları felan var.
Tamamdır teşekkür ederim, ben de bekliyorum o halde pro veya maxi. Hediye olarak gayet tatmin eder diye düşünüyorum, kötü bir şey almak istemiyordum iyi oldu.

Amd34

80+ Silver

Pro max daha iyi sadece kasa rengi biraz kötü duruyor pro max harici daha çok hoşuma gitti max

Top Bottom