Gurkanpiro
80+ Gold
para olsa temudan almıstım yıne yok ıste napsak ekımpanların hepsını satıp yenımı dızsekSatayım knk
para olsa temudan almıstım yıne yok ıste napsak ekımpanların hepsını satıp yenımı dızsekSatayım knk
içeriğini merak edenlere1200 TL'ye 8000 mah batarya klavye resmen bedava
bastan asagı customlamıslar 1200 e cok ıyımıs
İçinin doluluğu yeterli bu arada tape mod yapmaya gerek var mı acaba diye düşünmedim değil.
evet tek kağıt bant çektim kendi custom bildiğin hiç eksik yok galiba birde dikkat ettim boşluk tuşu dağil aşırı güzel yağlamışlar.bastan asagı customlamıslar 1200 e cok ıyımıs
Sesi emsin diye onları çıkarabilirsin aslında daha fazla ses verir bence switchler.evet tek kağıt bant çektim kendi custom bildiğin hiç eksik yok galiba birde dikkat ettim boşluk tuşu dağil aşırı güzel yağlamışlar.
boşluk arasında 2 tane silikom kopük var ses olmasın diye galiba
bastan asagı customlamıslar 1200 e cok ıyımıs
ajazz klavyelerin sesi ondan çok iyi muhtemelenİçinin doluluğu yeterli bu arada tape mod yapmaya gerek var mı acaba diye düşünmedim değil.
sorun yok ya gayet iyi boşluk tuşu çok hassas ama.Sesi emsin diye onları çıkarabilirsin aslında daha fazla ses verir bence switchler.
Ben switchleri büyük ihtimal ucuza bulursam Akko v3 creamy purple veya lavender ile değiştireceğim.sorun yok ya gayet iyi boşluk tuşu çok hassas ama.
sanki gerek yok ya öyle kötü switch değil bence boşa masraf etme yine sana kalmış.Ben switchleri büyük ihtimal ucuza bulursam Akko v3 creamy purple veya lavender ile değiştireceğim.